EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40506 tot 40510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Beurzen Europa sluiten overwegend lager

De Europese beurzen zijn vrijdag overwegend in de min gesloten. De verliezen van eerder op de dag werden wel deels weggepoetst door een meevallend cijfer over het Amerikaanse consumentenvertrouwen. Beleggers bleven echter ongerust over de economische situatie in Europa, de onzekerheid rond Griekenland en de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

De AEX-index in Amsterdam eindigde 0,49 punten (0,2 procent) lager op 331,93 punten. De MidKap-index daalde 1,76 punten (0,3 procent) tot 518,72 punten. De beurs in Parijs steeg 0,5 procent, maar Londen daalde 0,1 procent. De DAX in Frankfurt zakte 0,6 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Top 10 grootste belastingontwijkers in Nederland

 Dat grote buitenlandse multinationals graag via Nederland hun belastingdruk verlagen wist u reeds. Al was het omdat Mitt Romney het doet, en Barack Obama er tegen is. Quote zocht voor u uit wat de tien grootste holdings van buitenlandse multinationals in Nederland zijn.

We hebben de Nederlandse Kamer van Koophandel doorgespit en gekeken welke hier ingeschreven bedrijven de hoogste omzetten boeken. Het levert verrassende namen op. Louis Dreyfus Holding bv, heeft u daar ooit van gehoord? Of DTek Holdings bv? Het zijn Nederlandse bedrijven die een Friesland Campina, Argos Oil of Philips doen verbleken. En ook niet alle bedrijven zijn onomstreden.

[...]

Lees verder op Quotenet.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Staatsschuld Japan nadert magische grens van duizend biljoen

Staatsschuld Japan nadert magische grens van duizend biljoen Een miljard miljoenen, miljoen miljarden, duizend biljoen of gewoon een biljard. Het duurt niet lang meer of de Japanse staatsschuld zal die barrière doorbreken. De Japanse overheid publiceerde gisteren de actuele staatsschuld en die werd door Zero Hedge snel verwerkt in een grafiek. Het is een raadsel hoe Japan nog steeds haar schulden weet te financieren, maar het is moeilijk voor te stellen dat dit voor altijd goed blijft gaan.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Veel grieken zonder ziektekostenverzekering in grote problemen

Grieken die werkloos worden, lopen grote kans om behalve hun baan ook hun medische zorg kwijt te raken. Door de bezuinigingen kunnen steeds minder mensen aanspraak maken op zorg, met alle gevolgen van dien. Griekenlandkenner, Kees Klok.

[audio fragment]

Lees verder op Radio 1
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Nieuwe schuld door vertraging Grieks besluit

Het Griekse agentschap voor staatsleningen meldde vrijdag dat het ruim 3 miljard euro wil ophalen met leningen met looptijden van 4 weken en 3 maanden. Een bron bij het Griekse ministerie van Financiën zei vrijdag dat het land zelfs voor 5 miljard euro aan nieuwe leningen zal uitgeven om de oude te kunnen dempen.

Griekenland wacht nog steeds op uitsluitsel van de 'trojka' (EU, ECB en IMF) over een volgend noodkrediet van ruim 3 miljard euro, ondanks de extra bezuinigingen waarmee het parlement heeft ingestemd. Zonder deze betaling dreigt Griekenland op 16 november in acute problemen te komen. De Griekse onderminister van Financiën Christos Staikouras waarschuwde dat de staatskas vrijwel leeg is. Satikouras zei echter ook dat er geen reden is tot zorg. ,,Griekenland doet wat het moet doen en de EU ook; het krediet zal worden uitbetaald.''

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs