EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40551 tot 40555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Koopwoning afgelopen 20 jaar nooit zo betaalbaar

De betaalbaarheid van koopwoningen is sinds het begin van de kredietcrisis sterk verbeterd, door de de dalende woningwaarde, de lage hypotheekrente en de verlaging van de overdrachtsbelasting.

De betaalbaarheid van koopwoningen is sinds het begin van de kredietcrisis sterk verbeterd, door de de dalende woningwaarde, de lage hypotheekrente en de verlaging van de overdrachtsbelasting.

De betaalbaarheid van koopwoningen is gedaald van 30% in 2008 naar 21% in 2012. Daarmee is nog niet het laagste punt van de laatste 50 jaar bereikt; in de recessie volgend op de oliecrisis was in 1986 de betaalbaarheid gelijk aan slechts 14%.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Vraag naar goud in China opnieuw hoger dan in India

China is met een jaarlijkse productie van 380 ton niet alleen de grootste producent van goud, ook is het dit jaar waarschijnlijk de grootste afnemer van het edelmetaal. Dat beweert China National Gold Group Corp, de grootste goudproducent van het land. India was in het tweede kwartaal van dit jaar weer de grootste afnemer van goud ter wereld, nadat het de twee kwartalen ervoor was ingehaald door China. De voorsprong van India was van korte duur, want nu zou China weer de koppositie innemen in de wereldwijde goudmarkt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Werkloosheid Griekenland gestegen naar 25,4%

In augustus steeg de werkloosheid in Griekenland naar 25,4%, zo blijkt uit de laatste cijfers die vandaag gepubliceerd werden. Daarmee is de werkloosheid gestegen naar het hoogste niveau ooit gemeten. De werkloosheid stijgt snel in Griekenland, want in juni was die nog 24,8% en een jaar geleden in augustus registreerde men een werkloosheid van 18,4%.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Marc Faber: "Bescherm je vermogen met een wapen"

Beleggingsgoeroe Marc Faber blijft erg somber over de toekomst. In een interview op Bloomberg laat hij weten dat financiële markten gemanipuleerd worden en dat daar ongelukken uit voort kunnen komen. Hij is van mening dat men een wapen moet kopen om zijn of haar bezittingen te kunnen beschermen. Obama zou het schuldenprobleem van de VS niet serieus nemen en Bernanke van de Fed zou een nog hogere staatsschuld mogelijk maken door de rente kunstmatig laag te houden.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Herstel beurzen blijft uit

De indices openden hoger maar vanaf het begin van de middag kregen, evenals een dag eerder, zorgen over de economische situatie in Europa en de Verenigde Staten de overhand.

De AEX-index sloot 0,1 procent lager op 332,42 punten. De MidKap-index van middelgrote fondsen daalde 0,8 procent tot 520,48 punten. De graadmeters in Frankfurt, Londen en Parijs zakten tussen 0,1 en 0,4 procent.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs