EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40561 tot 40565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Grafieken: De goudreserves van Europese landen (1999-2011)

Grafieken: De goudreserves van Europese landen (1999-2011) Aan de hand van een uitgebreide tabel op de website van de Oostenrijkse centrale bank heeft Marketupdate een aantal grafieken in elkaar gezet. Deze grafieken geven in één oogopslag weer hoe de goudreserve van verschillende Europese landen zich ontwikkeld heeft in de periode van 1999 tot en met 2011.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

'Trojka wil derde noodpakket Griekenland'

De eurolanden moeten een derde steunpakket voor Griekenland optuigen. Tot die conclusie komt de trojka van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de Europese Commissie en de Europese Centrale Bank (ECB), aldus het Financieele Dagblad donderdag op basis van ingewijden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Nikkei pakt stijgende lijn weer op

De beurs in Tokio heeft donderdag na een onderbreking van één dag de stijgende lijn weer opgepakt. De hoop op een verdere monetaire versoepeling van de Japanse centrale bank zorgde voor optimisme. Daarnaast profiteerden de exporteurs van een goedkopere Japanse yen.

De Nikkei eindigde 1,1 procent hoger op 9055,20 punten. Dat is het hoogste niveau in 4 weken tijd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

'AEX opent vlak'

De beurs in Amsterdam zal donderdag naar verwachting vlak openen. Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening weinig beweging laten zien. Beleggers krijgen een stroom aan bedrijfsresultaten te verwerken.

,,De AEX begint nagenoeg vlak. Het kan een klein plusje of minnetje zijn, maar het moet zich nog uitkristalliseren. Het is wachten op de verdere ontwikkelingen rond Spanje en Griekenland. Spanje zal naar verwachting binnenkort een deel van de toegezegde noodhulp aan de bankensector opnemen. Verder is het nog altijd onduidelijk of Griekenland meer tijd zal krijgen. Daarnaast komen veel bedrijven met de kwartaalcijfers'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

'Hypotheekrenteaftrek ook voor restschuld'

De hypotheekrenteaftrek moet ook gelden op eventuele restschulden bij een verhuizing.

De hypotheekrenteaftrek moet ook gelden op eventuele restschulden bij een verhuizing.

Dat vinden het Verbond van Verzekeraars, Vereniging Eigen Huis en de NVM.

Volgens Vereniging Eigen Huis staat 1 op de 6 koophuizen momenteel 'onder water'. Dat betekent dat bij een eventuele verkoop de hypotheek hoger is dan de verkoopprijs, waardoor mensen een restschuld overhouden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs