Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 40566 tot 40570
Bron: nieuwsuit.com
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Spanje twijfelt aan plan ECB

Spanje twijfelt aan plan ECB. De Spaanse premier Mariano Rajoy wil redelijke voorwaarden als zijn land geld zou vragen aan Europa. Spanje heeft bedenking bij ECB-plan.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

AEX zakt verder weg

De koersen dalen verder. De meeste AEX-fondsen verliezen terrein. Philips is de grootste stijger: +1%.

Om 09:05 staat de AEX 0,3% lager op 334,6 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Dennis Gartman kiest de zijde van de GATA, gelooft in verdere stijging goudprijs

De goudberen kregen een serieuze tegenslag te verwerken. Tussen 30 augustus en 7 september werd een troy ons goud maar liefst 100 dollar duurder. Daarmee is de basis gelegd voor een verdere stijgingsfase die het goud naar veel hogere regionen kan voeren.

Het Gold Anti Trust Action (GATA) committee triomfeert. Chairman Bill Murphy legde vorige op het televisiekanaal Russia Today TV uit dat de manipulatie van de goudprijs ten einde lijkt. Volgens Murphy is de goudprijs bewust gemanipuleerd, maar dit zal in de toekomst steeds moeilijker worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

S&P 500 op piek sinds 2008

De S&P 500 hees zich op een nieuwe piek sinds 2008, maar wist zich daar niet te handhaven. Eigenlijk wordt er altijd maar hetzelfde afgezaagde deuntje gezongen: Europa blijft de crisis maar voor zich uit duwen en gaat alle ‘harde’ oplossingen uit de weg.

Zo komen we natuurlijk nergens. De pijn wordt echter verzwakt door de verwachting dat de Federal Reserve de geldkranen weer wagenwijd open zal zetten komende donderdag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Japanse beurs eindigt lager

De beurs in Tokio is dinsdag lager geëindigd. Beleggers bleven voorzichtig in afwachting van de uitspraak van het Duitse Constitutionele Hof over het noodfonds ESM op woensdag en de uitkomsten van de beleidsvergadering van de Amerikaanse centrale bank op donderdag. De Nikkei sloot 0,7 procent in de min op 8807,38 punten.