EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40576 tot 40580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Wall Street begint in mineur

In New York zijn de Amerikaanse beurzen vrijdag lager geopend. Beleggers verwerken wederom een stroom aan kwartaalcijfers, waaronder de resultaten van de Dow-fondsen Microsoft, General Electric (GE) en McDonald's.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na de openingsbel 0,5 procent lager op 13.483 punten. De brede S&P 500 zakte 0,4 procent tot 1452 punten en technologiebeurs Nasdaq daalde 0,4 procent tot 3060 punten. De markt wacht nog op de verkopen van bestaande huizen, die een halfuur na opening van de beurs bekend worden gemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

'Europese aandelen laag gewaardeerd'

De risicopremie voor Europese aandelen is excessief laag. Zelfs als de bedrijfswinsten dalen, dan nog is de koerswinstverhouding niet hoog.

De risicopremie voor Europese aandelen is excessief laag. Zelfs als de bedrijfswinsten dalen, dan nog is de koerswinstverhouding niet hoog.

Dat zegt DWS, de vermogensbeheerder van Deutsche Bank, in een rapport. Volgens DWS ligt de risicopremie op Europese aandelen 30% boven het lange termijngemiddelde. DWS is vooral te spreken over Duitse aandelen. Ondernemingen uit opkomende markten zullen hun voordeel halen uit verdere fiscale en monetaire stimulering in hun thuismarkten en internationaal georiƫnteerde bedrijven zoals die uit Duitsland zullen daar weer profijt van hebben, aldus DWS.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

VS VANDAAG: Wall street opent lager

Wall Street zal vrijdag naar verwachting lager openen, waarbij de teleurstellende resultaten van Microsoft en Google donderdag en de voorbeurs verschenen cijfers van General Electric en McDonald's het sentiment onder druk zetten. Woningbouwdata die later op de rol staan kunnen wellicht nog voor een positieve impuls zorgen.

De futures van de Amerikaanse beurzen geven rond 15.00 uur aan dat de Dow Jones Industrial Average (DJIA) en de Nasdaq een lagere opening tegemoet gaan, waarbij DJIA futures 40 punten verliezen, de Nasdaq futures 3,75 punten dalen en de S&P futures 2,70 punten afstaan.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Het ABC van de Chinese aandelenbeurs

Beleggen in China is niet gemakkelijk. Er zijn verschillende soorten aandelen. Er zijn A-aandelen, B-aandelen en H-aandelen. Wat is nu het verschil?

Beleggen in China is niet gemakkelijk. Er zijn verschillende soorten aandelen. Er zijn A-aandelen, B-aandelen en H-aandelen. Wat is nu het verschil?

A-aandelen zijn aandelen van Chinese bedrijven, genoteerd in de Chinese munt (Yuan) die worden verhandeld tussen Chinese beleggers. Enkel Qualified Foreign Institutional Investors krijgen toegang tot deze aandelen.

B-aandelen zijn Chinese bedrijven die genoteerd staan in U.S. dollars op de beurs van Shanghai of in Hong Kong dollars op de beurs van Shenzhen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

'Lagere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen vrijdag naar verwachting licht lager openen. Beleggers verwerken wederom een stroom aan kwartaalcijfers, waaronder de resultaten van de Dow-fondsen Microsoft, General Electric (GE) en McDonald's. Daarnaast wordt nog gewacht op cijfers over de verkopen van bestaande huizen, die een halfuur na opening van de beurs bekend worden gemaakt.

Het Amerikaanse industriƫle concern GE boekte in het derde kwartaal meer winst dan een jaar eerder. Het bedrijf profiteerde van een sterke vraag naar zijn energieturbines en locomotieven. Exclusief eenmalige posten was de winst per aandeel 36 dollarcent, wat overeenkomt met de prognoses van analisten. De omzet viel echter lager uit dan verwacht.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs