EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40576 tot 40580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

“Geef de voorkeur aan de beurs van Moskou boven die van Wall Street”

Jim Rogers, de bekende belegger die zich meer en meer ontpopt tot een mediafiguur die straffe uitspraken niet schuwt. Rogers kijkt met een wantrouwend oog naar de toekomst, 2013 en 2014 beloven 2 jaren te zullen worden die door zware economische problemen gekenmerkt worden.

De keuze waar politiek Amerika voor staat komt in de ogen van Rogers neer op een keuze tussen de pest en de cholera. Ofwel verhogen de politici de belastingen – iets waar niemand echt voor staat te springen – ofwel zullen ze het zaakje helemaal verknoeien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Schade orkaan Sandy geschat op 50 miljard

Superstorm Sandy heeft een geschatte 50 miljard dollar aan schade en economische verliezen veroorzaakt in de Amerikaanse noordoostelijke regio. 

In de staat New York bedraagt de schade alleen al 33 miljard dollar. Dit maakte gouverneur van New York Andrew Cuomo donderdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Beurzen tonen matig herstel

De Europese beurzen wisten donderdag maar matig te herstellen van de flinke koersverliezen van een dag eerder. Beleggers verwerkten een stroom van bedrijfsresultaten en wachten daarnaast op het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB).

,,Ondanks de afstraffing van gisteren blijft de onderliggende teneur positief. Op indexniveau gebeurt er niet veel, maar individueel laat een aantal aandelen flinke uitschieters zien, zowel naar boven als naar beneden. In Amsterdam kwam Aegon met prachtige cijfers. In het algemeen zijn de bedrijfsresultaten wel heel wisselend met een duidelijk verschil in sectoren en regio's. Ook wordt gewacht op de ECB. Een wijziging van het beleid wordt echter niet voorzien", aldus beleggingsadviseur Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Duitse bunds sluiten hoger

Duitse bunds zijn donderdag hoger gesloten, waarbij het als 'veilig' beschouwde papier profiteerde van berichten in de media dat Spanje dit jaar nog geen financieel steunpakket zal aanvragen en eurozone ministers van financien naar verluidt de beslissing over de uitbetaling van de tranche aan Griekenland willen uitstellen.

Daarbij verschafte het rentebesluit en de daaropvolgende persconferentie van de Europese Centrale Bank (ECB) weinig nieuws voor de obligatiemarkten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX sluit licht lager

De Amsterdamse beurs is donderdag licht lager gesloten. De markt stond lang op winst, maar in het laatste uur zakte de beurs alsnog weg op basis van een verlies op Wall Street en hernieuwde zorgen om Griekenland.

De AEX-index sloot donderdag 0,1% lager op 332,42 punten, de Midkap verloor 0,8% op 520,48 punten en de Smallcap eindigde 0,4% lager op 387,54 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs