EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40586 tot 40590
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2012

Spanje leent tegen lagere rente

De gemiddelde rente op de 2-jarige lening bedraagt 3,3 procent, tegen 5,2 procent bij de vorige veiling in juli. Over de lening voor 5 jaar moet 4,8 procent rente worden betaald.

In juli moest nog 6,5 procent rente worden geboden om dergelijke leningen aan de man te brengen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2012

Goud sluit de week in mineur

Na een aantal mooie weken voor de goudprijs, heeft goud deze week deze trend niet door kunnen zetten. De prijs van goud is deze week met 0,1% gedaald naar een koers van 1784 dollar per troy ounce. Goud begon de week op een koers van 1787, en kwam gedurende de week zelfs op 1791 dollar per troy ounce terecht maar kon deze stijging niet vasthouden.

De belangrijkste reden waarom op het laatste moment de goudprijs een daling heeft ingezet zijn tegenvallende werkloosheids cijfers vanuit Amerika. Deze cijfers waren slechter dan verwacht. Door de slechte cijfers is de markt er nog niet van overtuigd dat de economische problemen verminderen.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2012

Belastingdienst pakt in 2013 uw loonstijging deels af

De lonen stijgen in 2013 met 1,8% verwacht het ING Economisch Bureau. Dit is zo’n driekwart procent minder dan de inflatie. Maar dat is nog niet alles. Van de salarisstijging gaat ook nog een groter deel dan gebruikelijk naar de fiscus.

Gewoonlijk bewegen belastingschijven mee met de koopkracht zodat werknemers alleen door een ‘echte’ inkomensstijging in een hogere belastingschijf kunnen komen. Omdat de regering meer geld nodig heeft is er hier een truc bedacht. In 2013 komt die correctie er gewoon niet. De grenzen van de belastingschijven worden bevroren.

Lees verder op zvandaag.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2012

Verplicht extra aflossen op de hypotheek

Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat banken hun klanten kunnen verplichten om het negatieve verschil tussen de hypotheekschuld en de waarde van het huis af te lossen.

Uit onderzoek van RTL Nieuws blijkt dat banken hun klanten kunnen verplichten om het negatieve verschil tussen de hypotheekschuld en de waarde van het huis af te lossen.

Door de dalende huizenprijzen van de afgelopen vier jaren, ontstaat steeds vaker de situatie dat de hypotheekschuld groter is dan de waarde van het huis. Dit kan problemen geven bij een poging tot verkoop van het huis. De schuld kan namelijk niet meer afbetaald worden met de verkoopopbrengst van het huis. Dit is ook een zeer slechte ontwikkeling voor de banken, want hun onderpand (het huis) zal veel minder gaan opleveren bij een gedwongen verkoop. Een oplossing is om extra af te lossen op de hypotheek.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2012

Cameron dreigt EU-begroting te blokkeren met veto

De Britse premier David Cameron heeft ermee gedreigd de meerjarenbegroting van de Europese Unie te blokkeren met een veto. Dat verklaart hij zondag in een interview met de krant The Sunday Telegraph.

Lees verder op volkskrant.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs