EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40586 tot 40590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

Duitse Bundesbank maakt bekend waar het goud ligt

Bestuurslid Carl-Ludwig Thiele van de Duitse Bundesbank heeft aan het persagentschap DPA kenbaar gemaakt waar de Duitse goudvoorraad opgeslagen ligt. Op papier ligt het grootste gedeelte van de goudreserve in de VS en is er een aanzienlijk gedeelte dat in eigen land opgeslagen ligt. Ook in Parijs en Londen heeft de Duitse centrale bank een gedeelte van haar goudreserve liggen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

"Revolutie aanstaande door decentrale energie"

Decentrale energie zal ervoor zorgen dat er andere sociaaleconomische wetten gaan gelden gekenmerkt door onder andere kleinschaligheid en overvloed.

Decentrale energie zal ervoor zorgen dat er andere sociaaleconomische wetten gaan gelden gekenmerkt door onder andere kleinschaligheid en overvloed.

Dit schrijven hoogleraren Guus Berkhout en Win de Ridder in een opiniestuk in het Financieele Dagblad dinsdag.

De wetenschappers schetsen een beeld van oprukkende zonne-energie. Nu kost een kilowattuur zonnestroom nog 0,20 euro, aldus Berkhout en De Ridder, maar de ontwikkeling van steeds goedkopere zonnepanelen zal zich doorzetten waardoor in 2020 het wel eens 0,05 euro kan gaan kosten. Elke 4 jaar komt er een prestatiegroei van 50 procent.

Lees verder op groenecourant.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

'Vermogen miljonairs sinds crisis gestegen'

De vermogens van miljonairs zijn sinds het uitbreken van de crisis opvallend genoeg gestegen. Een gemiddelde miljonair bezit 2,9 miljoen euro.

De vermogens van miljonairs zijn sinds het uitbreken van de crisis opvallend genoeg gestegen. Een gemiddelde miljonair bezit 2,9 miljoen euro.

Dit blijkt uit een onderzoek in opdracht van Van Lanschot Bankiers in samenwerking met het CBS en onderzoeksbureau GfK.

Uit de cijfers blijkt dat momenteel ruim één op de honderd huishoudens in Nederland een miljonair is: dit komt neer op 92.000 huishoudens. Miljonairs bezitten bijna 40 procent van het totale particuliere vermogen in Nederland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

Meer werklozen in Duitsland

Het aantal werklozen in Duitsland is in oktober met 20.000 gestegen tot 2,937 miljoen. Dat maakte het Duitse federale arbeidsbureau dinsdag bekend.

Het is de zevende maand op rij dat het aantal werklozen in de grootste economie van Europa toeneemt. In het westen van Duitsland klom het aantal werklozen met 16.000 en in het oosten met 4000.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

"Banken hebben nog moeilijke tijden voor de boeg"

Credit Suisse CEO Brady Dougan ontplooide in een interview met CNBC zijn visie op de toekomst van de financiële sector. Die toekomst ziet er allesbehalve zonnig uit. Dougan voorspelt namelijk dat de banken in de komende jaren nog agressief in de kosten zullen moeten snoeien.

Het belangrijkste probleem blijft de grote volatiliteit waar de banken mee worden geconfronteerd. Die volatiliteit is ongezien en dwingt de banken tot zware ingrepen. Credit Suisse wil zelf volgend jaar ongeveer 1 miljard CHF besparen, na vorig jaar al 2 miljard CHF te hebben bespaard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs