EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40591 tot 40595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

'Hypotheekrenteaftrek ook voor restschuld'

De hypotheekrenteaftrek moet ook gelden op eventuele restschulden bij een verhuizing.

De hypotheekrenteaftrek moet ook gelden op eventuele restschulden bij een verhuizing.

Dat vinden het Verbond van Verzekeraars, Vereniging Eigen Huis en de NVM.

Volgens Vereniging Eigen Huis staat 1 op de 6 koophuizen momenteel 'onder water'. Dat betekent dat bij een eventuele verkoop de hypotheek hoger is dan de verkoopprijs, waardoor mensen een restschuld overhouden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Franse werkloosheid tikt de 3.3 miljoen aan.

The number of French jobseekers has jumped in September at the fastest pace since April 2009, climbing by 46,900, or 1.6 per cent, from the previous month to 3.057 million people in mainland France.

The number of French jobseekers has jumped in September at the fastest pace since April 2009, climbing by 46,900, or 1.6 per cent, from the previous month to 3.057 million people in mainland France.

It's the 17th month in a row that the number of workers looking for jobs in France, the second-biggest eurozone economy, has risen, with youth and older people the most affected.

When the numbers from France's overseas departments and territories were included, the number of unemployed reached 3.3 million, a 12-month increase of 10 per cent.

Lees verder op com.au
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012

Portugal krijgt 1,5 miljard euro aan nieuwe noodhulp

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft de "onmiddellijke uitkering" aangekondigd van een nieuwe schijf hulp voor Portugal, ter waarde van 1,5 miljard euro. Dat gebeurt in het kader van het financiële reddingsplan dat sinds mei 2011 in werking is.

Lees verder op hln.be
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012

Wall Street houdt kruit droog

Beleggers op Wall Street hielden woensdag hun kruit droog. Ze zagen weinig reden om grote risico's te nemen vanwege zorgen over de Europese schuldencrisis, de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de Amerikaanse begrotingsproblemen.

De Amerikaanse Federal Reserve bracht daar woensdag geen verandering in en ook een nieuwe reeks gemengde bedrijfscijfers kon beleggers ook niet over de streep trekken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 24 oktober 2012

Wall Street lager na Fed

De effectenbeurzen in New York stevenden woensdag af op negatieve slotstanden. Aan het begin van de handel was het sentiment nog licht positief dankzij meevallende Amerikaanse huizenverkopen en sterke bedrijfsresultaten van onder meer Boeing. Nadat de uitkomst van een maandelijkse vergadering van de Amerikaanse Federal Reserve naar buiten kwam, zakten de koersen echter in het rood.

De Dow-Jonesindex noteerde 0,2 procent lager op 13.077 punten. De brede S&P 500 verloor 0,3 procent tot 1409 punten en technologiebeurs Nasdaq noteerde 0,3 procent in de min tot 2981 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs