EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40596 tot 40600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Bedrijven VS samen tegen begrotingstekort

Kopstukken van meer dan 80 grote bedrijven in de VS oefenen samen druk uit op het Amerikaanse Congres om het begrotingstekort te verkleinen, ondanks de grote politieke onenigheid. Daarvoor zijn belastinghervormingen en bezuinigingen nodig, schrijven ze in een gezamenlijke brief.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Zuckerberg gelooft in mobiel Facebook

Een slot dat 3,73 dollar of 19,13 % boven dat van dinsdag lag… Facebook beleefde gisteren zijn beste dag sinds de IPO! Er is meer aan de hand dan alleen maar kwartaalbericht dat toevallig goed viel. Het business model ziet er plots een stuk veelbelovender uit.

Een slot dat 3,73 dollar of 19,13 % boven dat van dinsdag lag… Facebook beleefde gisteren zijn beste dag sinds de IPO! Er is meer aan de hand dan alleen maar kwartaalbericht dat toevallig goed viel. Het business model ziet er plots een stuk veelbelovender uit.

Wat is er aan de hand? Eigenlijk niets nieuws onder de zon, want de koersval bij Facebook had alles te maken met ongerustheid over de toekomstige winstgevendheid. Het zag er namelijk naar uit dat Zuckerberg & Co het mobiel verhaal hadden gemist.

Met de resultaten over Q3 kon Facebook die vrees grotendeels wegnemen. Meer nog, Zuckerberg mocht komen vertellen dat hij rotsvast gelooft in het mobiel verhaal van het bedrijf. De inkomsten uit mobile ads stegen in Q3 met 14 %, waar Wall Street maar een stijging met 5 % had verwacht. Als klap op de vuurpijl gaf Zuckerberg te verstaan dat de mobiele voltreffer geen toeval was. Er is meer van hetzelfde op komst!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Grafieken: De goudreserves van Europese landen (1999-2011)

Grafieken: De goudreserves van Europese landen (1999-2011) Aan de hand van een uitgebreide tabel op de website van de Oostenrijkse centrale bank heeft Marketupdate een aantal grafieken in elkaar gezet. Deze grafieken geven in één oogopslag weer hoe de goudreserve van verschillende Europese landen zich ontwikkeld heeft in de periode van 1999 tot en met 2011.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

'Trojka wil derde noodpakket Griekenland'

De eurolanden moeten een derde steunpakket voor Griekenland optuigen. Tot die conclusie komt de trojka van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de Europese Commissie en de Europese Centrale Bank (ECB), aldus het Financieele Dagblad donderdag op basis van ingewijden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Nikkei pakt stijgende lijn weer op

De beurs in Tokio heeft donderdag na een onderbreking van één dag de stijgende lijn weer opgepakt. De hoop op een verdere monetaire versoepeling van de Japanse centrale bank zorgde voor optimisme. Daarnaast profiteerden de exporteurs van een goedkopere Japanse yen.

De Nikkei eindigde 1,1 procent hoger op 9055,20 punten. Dat is het hoogste niveau in 4 weken tijd.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs