EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40596 tot 40600
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

Spaanse staatsschuld in 2013 90 procent van bbp

De Spaanse staatsschuld zal dit jaar stijgen tot 85,3 procent van het bruto binnenlands product. Volgend jaar zal hij verder groeien tot 90,5 procent. 

Dat blijkt uit cijfers in het voorstel voor de begroting van volgend jaar, dat de regering zaterdag bij het parlement heeft ingediend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

U wordt genept.

Ze hebben het idee dat de crisis alleen maar erger wordt en dat de crisismaatregelen niet effectief zijn, maar ze kunnen deze ingeving niet bevestigd zien. Immers, de aandelenkoersen zijn hoger, obligatiekoersen zijn hoger, goud is hoger, de werkeloosheid is laag, politici vertellen iedere dag dat het allemaal wel goed gaat komen (er moet alleen wat gesleuteld worden), en zo verder. Door de tweespalt tussen hun ingeving en de wereld die ze aanschouwen, twijfelen ze genoeg om niet tot actie over te gaan. Bent u zo iemand? Dan waarschuw ik u hierbij, want u wordt genept!

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

'Ziekenhuizen zitten op financiële tijdbom'

Een financiële ramp dreigt voor ziekenhuizen. Ze zitten volgens universitair docent Robin Litjes op een 'tijdbom' omdat ze een half miljard aan leningen hebben afgedekt met derivaten. Een zelfde constructie waardoor woningcorporatie Vestia nu voor miljarden schulden moet aflossen.

Litjes van de Nyenrode Business Universiteit deed op basis van een steekproef onder zorginstellingen onderzoek naar de derivatenhandel van ziekenhuizen.

Lees verder op joop.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

Ook Italië staakt nu om bezuinigingen

In Italië staakt het overheidspersoneel vandaag. Ze zijn het niet eens met de harde bezuinigingen van de regering Monti.

In Italië staakt het overheidspersoneel vandaag. Ze zijn het niet eens met de harde bezuinigingen van de regering Monti.

Het openbare leven in Italië ligt deels plat door een staking van de grootste vakbond van het...

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

Wall Street sluit derde kwartaal rustig af

De beurzen in New York hebben vrijdag met kleine verliezen het derde kwartaal afgesloten, waarin de breed samengestelde S&P 500 circa 6 procent won. De bekendmaking van de uitslag van destresstest bij de Spaanse bankensector zorgde voor weinig reuring op Wall Street.

De Dow-Jonesindex eindigde 48,84 punten (0,4 procent) lager op 13.437,13 punten. De S&P 500 daalde 6,48 punten (0,5 procent) tot 1440,67 punten en de technologiebeurs Nasdaq verloor 20,37 punten (0,7 procent) tot 3116,23 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs