EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40656 tot 40660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Frankrijk nieuw probleemgeval

Medio augustus bij de bekendmaking van de economische groeicijfers van de verschillende eurolanden over het tweede kwartaal was al duidelijk dat Frankrijk de verkeerde kant op ging.

Medio augustus bij de bekendmaking van de economische groeicijfers van de verschillende eurolanden over het tweede kwartaal was al duidelijk dat Frankrijk de verkeerde kant op ging.

De Franse economie kende een nulgroei in het tweede kwartaal. Op zich nog niet eens zo mager, gezien de uitdagende omgeving, maar vooral zorgelijk was de voortgaande snelle stijging van de arbeidskosten. Deze trend van duurdere Franse arbeid is al sinds het begin van de kredietcrisis gaande en begint een steeds zwaardere wissel te trekken op de concurrentiekracht van Frankrijk. Frankrijk levert nog maar 13% van de totale export van het eurogebied, een scherpe terugval ten opzichte van de 17% vorig jaar.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Grote veranderingen in Food komen van jongeren

Er zijn bijzondere tijden aangebroken voor ons voedselsysteem. Er borrelt iets bij de jongeren. Een teken dat er iets te veranderen staat. Jongeren verzamelen zich, laten van zich horen op internet, op evenementen en in de media. Initiatieven voor een beter voedselsysteem schieten her en der de grond uit. Acties in de geschiedenis, die echte veranderingen teweeg hebben gebracht, zijn bijna altijd gestart door jongeren. Is dit het begin van een revolutie en herhaalt de geschiedenis zich? 

Lees verder op foodforfood.info
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Vooral vertrouwen van ouderen in bank gedaald

De Nederlandse banken zijn er nog niet in geslaagd het vertrouwen van hun klanten terug te winnen na het uitbreken van de financiële crisis. Vooral bij oudere consumenten (45 tot 70 jaar) is het afgelopen jaar afgenomen. Het vertrouwen bij deze groep wordt voornamelijk negatief beïnvloed door storingen met internetbankieren. Ook onaangekondigde tariefswijzigingen tasten het vertrouwen aan. Dat blijkt uit onderzoek dat adviesbureau KPMG dinsdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

AEX licht in de plus

De beurs in Amsterdam is licht hoger begonnen. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening kleine winsten zien. SNS Reaal is de grote verliezer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Griekenland dient bezuinigingsvoorstel in bij parlement

Griekenland heeft maandag een wetsvoorstel voorgelegd aan het parlement, waarbij de salarissen en pensioenen van ambtenaren worden gereduceerd en de pensioenleeftijd verhoogd. De maatregelen maken deel uit van het bezuinigingspakket van EUR13,5 miljard waarover woensdag gestemd zal worden.

In het wetsvoorstel zullen de pensioenen afhankelijk van het inkomensniveau verlaagd worden met maximaal 15%, pensioenbonussen voor ambtenaren zullen met 83% teruggebracht worden, en de pensioenleeftijd zal oplopen naar 67, waar dit momenteel 65 betreft.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs