EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40661 tot 40665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

'Griekse coalitie in cruciaal overleg'

De Griekse regeringscoalitie voert een "cruciaal'' overleg over het bezuinigingspakket dat Griekenland moet doorvoeren in ruil voor financiële hulp van het IMF en de Europese Unie, laat een woordvoerder van de regering weten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Mijn overschrijving van 100.000 euro

Ik ben er klaar voor!

Ik heb net 100.000 euro overgeschreven naar mijn rekening bij TradersOnly zodat ik vanaf 1 november deze portefeuille “live” voor je kan beheren.

Ik ben er klaar voor!

Ik heb net 100.000 euro overgeschreven naar mijn rekening bij TradersOnly zodat ik vanaf 1 november deze portefeuille “live” voor je kan beheren.

Iedereen die een rekening heeft bij TradersOnly kan over mijn schouder meekijken.

Telkens wanneer ik een transactie uitvoer, ontvang je een e-mail waarin je precies ontdekt wat ik koop, welk bedrag ik investeer en hoeveel ik wens te betalen.

En uiteraard vertel ik je ook waarom ik deze positie inneem.

Verwacht echter geen wilde speculaties of roekeloze investeringen. In tijden zoals deze is risicobeheersing mijn grootste prioriteit.

Verder zal ik mijn aankopen beperken tot de liquidere aandelen en ETF’s. Op die manier kan iedereen de transacties opvolgen en wordt de markt niet verstoord.

Indien je niets wil missen, heb je nog maar enkele dagen de tijd om je rekening te openen.

Een rekening is helemaal gratis, maar we vragen wel dat je er minimaal 5.000 euro op stort.

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

BREKEND: Bernanke stopt ermee!

Als donderslag bij heldere hemel kondigde Bernanke het einde van zijn termijn als voorzitter aan bij de Fed. Niet officieel maar aan enkele vrienden, tenminste, als we de journalisten van de NYT mogen geloven.

Zijn huidige termijn stopt in januari 2014, en Bernanke zal wellicht geen 3de termijn op zich nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Column Kees de Kort | Kloof met Grand Canyon-achtige omvang

Topbedrijven hebben nu al moeite om met een goed resultaat te komen. Zelfs de topbedrijven die het nu nog fantastisch doen, waarschuwen voor moeilijke tijden. "Dat is de rode draad", zegt Kees de Kort.

Topbedrijven hebben nu al moeite om met een goed resultaat te komen. Zelfs de topbedrijven die het nu nog fantastisch doen, waarschuwen voor moeilijke tijden. "Dat is de rode draad", zegt Kees de Kort.

De afgelopen jaren waren de topondernemingen in staat om de resultaatontwikkeling heel goed overeind te houden, vooral de kostenbesparingen. "En nu zie je toch dat daar ook een eind aan komt. Die economische realiteit kan niet meer gecompenseerd worden met kostenbesparingen. Cijfers over werkloosheid, groei en inflatie: nóg meer kostenbesparingen zitten er niet in. "Je bent een keer uitbezuinigd."

KPN is een voorbeeld. Met een nettomarge van 8 procent doet het bedrijf het nog heel redelijk. "Maar de richting van de beweging, ook van KPN, is omlaag. En hoe lang het gaat duren is afhankelijk van hoe de Amerikaanse economie zich ontwikkelt, hoe de eurocrisis zich ontwikkelt... dat is toch de wereld waarin die bedrijven zich bewegen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Bundesbank eist 150 ton goud van de VS

Voor de duits-sprekenden onder ons. Een vertaling is welkom.

Voor de duits-sprekenden onder ons. Een vertaling is welkom.

Deutschland hat die zweitgrößten Goldreserven der Welt, fast 3400 Tonnen. Angeblich jedenfalls. Denn die Bestände sind noch nie auf Echtheit und Gewicht überprüft worden. Jetzt hat der Bundesrechnungshof die Bundesbank aufgefordert, die Goldbestände im Ausland regelmäßig zu untersuchen.

Berlin - Das deutsche Gold liegt sicher aufbewahrt in Zentralbanktresoren in Frankfurt am Main, New York, Paris und London. Wirklich nachgeprüft hat das aber offenbar noch niemand. Der Bundesrechnungshof hat von der Bundesbank jetzt jedenfalls eine regelmäßige Prüfung und Bestandsaufnahme der riesigen Goldreserven im Ausland gefordert. Die Rechnungsprüfer begründen dies in einem am Montag bekanntgewordenen Bericht an den Haushaltsausschuss des Bundestags auch mit dem "hohen Wert der Goldbestände".

Lees verder op spiegel.de
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs