EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40686 tot 40690
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Hogere opening AEX

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk licht hoger. De focus blijft gericht op Spanje, waar de overheid later op de dag de nieuwe begrotingsplannen zal presenteren.

,,De AEX opent 1 punt hoger in navolging van de aantrekkende koersen in China, waar de hoop op ingrijpen door de Chinese centrale bank zorgt voor optimisme. De komende 48 uur zal de aandacht vooral gericht zijn op Spanje. De Spaanse overheid maakt vandaag de begroting voor 2013 bekend met een nieuwe ronde van bezuinigingen en hervormingen. Vrijdag komen de resultaten van de stresstest van de Spaanse banken naar buiten", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Nikkei eindigt met winst

De beurs in Tokio is donderdag hoger gesloten. Na de forse verliesbeurt van een dag eerder stapten beleggers weer voorzichtig in de markt. De stemming werd daarbij gesteund door speculatie op nieuwe stimuleringsmaatregelen van de Chinese overheid. De Nikkei eindigde 0,5 procent hoger op 8949,87 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Spanje moet begrotingstekortcijfer over 2011 opwaarts bijstellen

De Spaanse regering zal zijn begrotingstekortcijfer opwaarts moeten bijstellen over 2011, om de naar schatting EUR11 miljard aan fondsen die het land aangesproken heeft voor de nationalisatie van drie banken ook in het cijfer te verwerken, meldt El Pais in zijn interneteditie van donderdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

'Deutsche Bank schrapt 1000 banen'

Dat meldde persbureau Reuters donderdag op basis van ingewijden. De financiële instelling wilde geen commentaar geven op het bericht.

Dat meldde persbureau Reuters donderdag op basis van ingewijden. De financiële instelling wilde geen commentaar geven op het bericht.

De sanering wordt veroorzaakt door de grote problemen op de wereldwijde kapitaalmarkten, waardoor de resultaten bij de divisie onder druk staan. In april stelde Deutsche Bank nog geen noodzaak te zien voor personeelsreducties.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

De rente op de Spaanse staatsschuld loopt snel op

De rente op de Spaanse staatsschuld loopt snel op. Binnen een dag is de rente op tien-jaarsleningen gestegen van 5,7 naar boven de 6 procent. Beleggers vragen zich af of de Spaanse premier Rajoy de situatie wel onder controle krijgt.

Gisteren raakten honderden betogers voor de deuren van het congres slaags met de oproerpolitie. Die beelden doen het vertrouwen in Spanje weinig goed. Bovendien dreigt de regio Catalonië met afscheiding van Spanje.

Lees verder op nos.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs