Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 40696 tot 40700
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

India komt met gedurfde maatregelen om economie te stimuleren

De Indische premier Manmohan Singh aarzelt niet om zijn nek uit te steken, hij kondigde gedurfde maatregelen aan om de economie van India te stimuleren. Insiders spreken zelfs van de krachtigste maatregelen die India heeft getroffen sinds de regering van Singh in 2009 werd herkozen.

Het land zal zich in de toekomst veel toleranter opstellen wat betreft buitenlandse investeringen. Dat betekent dat bedrijven zoals de Amerikaanse distributieketen Wal-Mart Stores belangen van 51 % of zelfs meer kunnen nemen in binnenlandse distributiebedrijven.

Bron: beursig.nl
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Koersen AEX index en BEL20 net in de plus

De Europese beurzen lieten woensdag nauwelijks beweging zien. De aandelenmarkten wachten nog altijd op nieuwe impulsen. Een uitbreiding van het steunprogramma van de Japanse centrale

Bron: meervrijheid.nl
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Het beste pensioenstelsel in de wereld?

Hoe houdbaar is ons pensioenstelsel op de langere termijn? En wie profiteert er van wie?

De onderstaande video is gebaseerd op het boek ‘De Pensioen Mythe’ van Martin Pikaart, de voorzitter van het Alternatief Voor Vakbond (AVV).

Plato op Victor van der Sterren (LP) in debat met de andere partijen

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Verkoop bestaande woningen VS stijgt snel

Het aantal verkochte bestaande woningen in de Verenigde Staten is in augustus veel sterker gestegen dan verwacht. Dat bleek woensdag uit cijfers van de nationale vereniging van makelaars.

Bron: bloomberg.com
Geplaatst: woensdag 19 september 2012

Kapitaalvlucht Europese banken erodeert gemeenschappelijke munt

An accelerating flight of deposits from banks in four European countries is jeopardizing the renewal of economic growth and undermining a main tenet of the common currency: an integrated financial system.

A total of 326 billion euros ($425 billion) was pulled from banks in Spain, Portugal, Ireland and Greece in the 12 months ended July 31, according to data compiled by Bloomberg. The plight of Irish and Greek lenders, which were bleeding cash in 2010, spread to Spain and Portugal last year.