EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40706 tot 40710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

Winstdaling 80% Spaanse Caixabank

De Spaanse Caixabank, de op twee na grootste bank van het land, heeft de winst in de eerste 9 maanden van het jaar zien kelderen. Dat werd vrijdag bekend.

Het financiële concern zette een resultaat in de boeken van 173 miljoen euro, 80 procent minder dan een jaar geleden. Caixa, dat samengaat met Banca Civica, schreef miljarden af op slechte leningen aan projectontwikkelaars.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

'Lagere opening AEX'

De beurs opent waarschijnlijk lager, in navolging van de negatieve stemming in Azië. Tegenvallende resultaten van Apple en Amazon zetten de koersen onder druk.

,,De AEX begint 2 tot 3 punten lager en wellicht dat we in de loop van de ochtend nog verder wegzakken. De zwakker dan verwachte resultaten en de teleurstellende vooruitzichten van Apple zorgen voor een negatief sentiment. Ook de waarschuwing van S&P over de Franse banken, de begrotingsproblemen in de VS en het voortslepende Griekse drama zorgen voor risicomijdend gedrag onder beleggers", aldus handelaar RobKoenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

Hypotheekrenteaftrek van 52 naar 37 procent

Volgens de Telegraaf gaat de VVD zich niet aan de verkiezingsbelofte houden dat bestaande hypotheken niets zullen merken van de beperking van de hypotheekrenteaftrek.

Vanaf 2014 gaat geleidelijk de hypotheekrenteaftrek beperkt worden. In eerste instantie zullen huizenbezitters met een hoog inkomen de gevolgen merken. Op dit moment kunnen zij de hypotheekrente nog aftrekken tegen 52 procent. Dit zal in tientallen jaren tijd afgebouwd worden.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 oktober 2012

S&P verlaagt waardering Franse banken

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's heeft de waardering verlaagd van meerdere Franse banken, waaronder BNP Paribas.

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's heeft de waardering verlaagd van meerdere Franse banken, waaronder BNP Paribas.

De bank BNP Paribas geldt als de op twee na grootste bank ter wereld, gemeten naar bezittingen. De bank werkt vooral in Frankrijk, Italië en België.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Wall Street sluit met lichte winsten

De Amerikaanse effectenbeurzen zijn donderdag licht hoger gesloten. Meevallende macro-economische cijfers en bedrijfsresultaten zorgden voor gematigd optimisme, maar echt uitbundig was de stemming niet. Bij het luiden van de slotbel stonden kleine winsten op de borden.

De toonaangevende Dow-Jonesindex eindigde na een tamme handelsdag 0,2 procent hoger op 13.103,68 punten. De breder samengestelde S&P 500 steeg 0,3 procent tot 1412,97 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq ging 0,2 procent omhoog tot 2986,12 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs