EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40726 tot 40730 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Hoe de ECB ervoor gaat zorgen dat uw oude dag armoedig is

Beetje droog, maar het moet want extreem belangrijk: als de ECB de Bank of Japan gaat navolgen, is uw pensioen straks precies niets waard.

Lees verder op 925.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

'ECB handelt in strijd met eigen regels'

Volgens de Duitse krant Die Welt am Sonntag hoefden de banken slechts 0,5 procent rente te betalen over 16,6 miljard euro aan leningen van de ECB, terwijl dat eigenlijk veel meer had moeten zijn.

De banken gebruikten ongeveer 80 miljard euro aan staatsleningen als onderpand. De ECB beoordeelde die als zeer betrouwbaar met een 'A-rating', terwijl grote kredietbeoordelaars als Fitch en Moody's ze beoordeelden met de lagere B-rating.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

"Financiële regularisatie doet meer kwaad dan goed"

Op de markten is er af en toe sprake van paniekvoetbal en dat is deels te wijten aan het optreden van de beleidsmakers. Mohamed El-Erian, bekend als CEO en woordvoerder-econoom van Pacific Investment Management Co. (PIMCO), heeft weinig goede woorden over wat er tot dusver is gebeurd.

De ingrepen van de overheid om de financiële wereld te regulariseren doen meer kwaad dan goed, ze hebben zelfs een gesynchroniseerde vertraging van de wereldeconomie in de hand gewerkt. De regularisering heeft dus niet de gewenste resultaten opgeleverd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Spaanse huizenuitverkoop strandt

Meer dan honderdvijftigduizend woningen die eigendom zijn van een Spaanse bank staan in de etalage. De nood is hoog, evenals de geadverteerde kortingen. Het door de staat overeind gehouden Bankia spant de kroon, maar ook grote financiële instellingen als Banco Santander, BBVA en La Caixa doen een groot deel van hun woningen in de ramsjverkoop.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Spaanse werkloosheid stijgt opnieuw

Het aantal werklozen in Spanje is in oktober voor de derde maand op rij toegenomen. Dat blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van het ministerie van Arbeid.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs