EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40736 tot 40740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Moody's degradeert Spanje niet tot 'junk'

Kredietbeoordelaar Moody's heeft rating van Spanje (Baa3) niet verlaagd, maar wel voorzien van een ''negatief vooruitzicht''. 

Dat maakte de financiële dienstverlener dinsdagavond laat bekend. Moody's kondigde in juni aan het oordeel over Spanje tegen het licht te houden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

'Hogere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal woensdag waarschijnlijk hoger openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met winsten beginnen. De focus blijft gericht op Spanje, dat mogelijk een hulpverzoek zal indienen, en op de kwartaalresultaten van de bedrijven.

,,De AEX begint ongeveer een half punt hoger. De positieve stemming lijkt voorlopig aan te houden op de beurzen. Azië staat in de plus en ook Wall Street sloot opnieuw hoger. De verwachting dat Spanje een aanvraag voor hulp zal indienen blijft de markt ondersteunen. In Nederland komt het cijferseizoen nu ook langzaam op gang met de kwartaalcijfers van ASML. Donderdag begint de EU-top en krijgen we ook de groeicijfers van China'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Netherlands.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Pensioen: Aap uit de mouw

Rentestijgingen tot 8 procent geven alleen maar verlichting, als de meestal daarbij horende inflatie wordt gecompenseerd door een indexering, zowel in de opbouw als in de uitkeringsfase. Ik durf te beweren, dat geen enkel Beschikbaar Premiesysteem daarin voorziet.

Pensioensystemen, waarvan de hoogte van het pensioen bepaald wordt door de beleggingsresultaten en de markt(reken)rente op je pensioendatum, zijn zo lek als een mandje gebleken. Het instorten van de aandelenmarkten als gevolg van de financiële crisis kan op termijn zorgen voor de halvering van je pensioen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

'Japan wil 1 biljoen yen in economie pompen'

De Japanse premier Yoshihiko Noda zal zijn ministers opdracht geven een pakket steunmaatregelen voor de economie op te stellen ter waarde van 1 biljoen yen (9,7 miljard euro).

De Japanse premier Yoshihiko Noda zal zijn ministers opdracht geven een pakket steunmaatregelen voor de economie op te stellen ter waarde van 1 biljoen yen (9,7 miljard euro).

Dat schreef de krant Yomiuri Shimbun woensdag.

De impuls voor de Japanse economie zal vooral worden geïnvesteerd in de energie- en milieugerelateerde bedrijven en in de agrarische sector, de bosbouw en de visserij.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Goed vervolg cijferseizoen stuwt beurzen

Positieve bedrijs- en macrocijfers stuwden dinsdag de winsten op de Amerikaanse beurzen. Beleggers verwerkten een stroom aan overwegend meevallende kwartaalcijfers van toonaangevende bedrijven als Coca-Cola, Johnson & Johnson en Goldman Sachs. Ook kwamen er gunstige cijfers over de industrie en huizenmarkt naar buiten.

De Dow-Jonesindex noteerde een half uur voor sluiting 0,8 procent hoger op 13.529 punten. De brede S&P 500 klom 0,9 procent tot 1452 punten en technologiebeurs Nasdaq steeg 1,1 procent tot 3097 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs