EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40736 tot 40740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 4 november 2012

'Gesprekken over Griekse exit stoppen deze week'

De gesprekken over een mogelijk Grieks vertrek zullen deze week ophouden. Twee belangrijke stemmomenten in het Griekse parlement over de hervormingen en de begroting voor 2013 moeten daar een einde aan maken.

Dit verklaart de Griekse minister-president Antonis Samaras, zo schrijft persbureau Reuters zondag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

Schuld Zuid-Korea loopt op naar 2750 miljard dollar

De totale schuld van Zuid-Korea is in de eerste helft van dit jaar opgelopen tot 2750 miljard dollar (2140 miljard euro). 

Het persbureau Yonhap meldde dat dit totaalbedrag, schulden van de overheid, van de bedrijven en van de particulieren, eind juni een omvang heeft gekregen die 233,8 procent van het bruto binnenlands product (bbp) vertegenwoordigt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

Spaanse sociale dienst heeft 8 miljoen klanten

De sociale diensten in Spanje hebben het zeer druk in deze economische crisis; ze geven momenteel hulp aan acht miljoen Spanjaarden of immigranten. Tussen 2009 en 2010 alleen al steeg dit aantal met 20 procent. Het budget voor die hulp nam daarentegen af met 65 procent.

Iedere dag moeten duizenden mensen geholpen worden omdat ze niet meer zelf kunnen voorzien in hun eigen basisbehoeften zoals huisvesting, voeding, water, gas en licht. Een groot deel van die mensen, één op de drie,  die hulp vragen zijn op leeftijd. Tien procent is gehandicapt en in 26 procent van de gevallen gaat het om gezinnen met minderjarige kinderen.

Lees verder op ibizavandaag.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

G20 praat over eurozone en VS

De Europese schuldencrisis zal opnieuw het belangrijkste onderwerp worden op de komende ontmoeting van de 20 belangrijkste industrielanden. De ministers van Financiën en directeuren van de centrale banken van de zogenoemde G20-landen komen zondag bijeen voor een tweedaagse ontmoeting in Mexico-Stad.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

'Eurocrisis duurt nog zeker vijf jaar'

Het zal nog zeker 5 jaar duren voordat de eurozone over de crisis heen is. Dit zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel zaterdag tijdens een congres van haar christendemocratische CDU.

Er zijn structurele veranderingen nodig die vervolgens pas na enige tijd effect ressorteren, aldus de regeringsleider van de belangrijkste economie van de eurozone.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs