EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40746 tot 40750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Wetenschappers veranderen de kleur van goud

Onderzoekers van de universiteit van Southampton hebben een manier gevonden om goud een heel andere kleur te geven. Dankzij deze onderzoekers kunnen we straks misschien zoiets als groen en rood goud kopen.

“De kleur van objecten die we rond ons heen zien, wordt bepaald door de manier waarop licht op andere objecten reageert,” legt onderzoeker Nikolay Zheludev uit. “Een object dat bijvoorbeeld rood licht reflecteert, maar andere golflengtes absorbeert, zal in menselijke ogen rood lijken.”

Lees verder op scientias.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Hypotheekverstrekking laagst sinds 2003

De hypotheekverstrekking aan huishoudens is op het diepste punt in bijna 10 jaar beland.

De hypotheekverstrekking aan huishoudens is op het diepste punt in bijna 10 jaar beland.

Dat meldde De Nederlandsche Bank (DNB) donderdag.

In september hadden banken 1,8 procent meer hypotheken uitstaan dan een jaar geleden, de laagste groei sinds de eerste meting in 2003.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Ook Denemarken dreigt met veto om begroting

Ook Denemarken dreigt de meerjarenbegroting van de Europese Unie te blokkeren. Het land wil een forse korting krijgen op de eigen afdracht. Dat heeft de Deense minister-president HelleThorning-Schmidt donderdag gezegd.

Eerder zei de Britse premier David Cameron al bereid te zijn gebruik te maken van zijn veto als de EU-begroting voor 2014-2020 niet fors naar beneden gaat. Ook Nederland heeft al aangegeven fel gekant te zijn tegen de verhoging van de begroting. Minister Jan Kees de Jager van Financiën kondigde dinsdag aan dat het kabinet ,,de hakken in het zand'' zal zetten als de meerjarenbegroting niet aan de Nederlandse wensen voldoet.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

'Hogere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen donderdag waarschijnlijk hoger openen. Beleggers verwerken een golf aan macrocijfers en bedrijfsresultaten. Ook wordt uitgekeken naar de kwartaalcijfers van technologiegigant Apple, die na de slotbel worden vrijgegeven.

Op macro-economisch werd voorbeurs bekendgemaakt dat de orders voor duurzame goederen in de Verenigde Staten in september met 9,9 procent zijn gestegen. Economen hadden gerekend op een ordertoename met 7,1 procent. In augustus zakte de orderontvangst nog met een herziene 13,1 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 25 oktober 2012

Dylan Grice: "Wie draait op voor de gigantische Amerikaanse schuldenberg?"

Dylan Grice, strateeg bij SocGen, stelt zich luidop de vraag wie gaat opdraaien voor de verwoestende Amerikaanse schuldenberg. Het antwoord is vrij simpel: uiteindelijk, wij allemaal! Dixit Keynes…

We wijzen met de vinger naar elkaar, maar er zit een grote geheime vijand in ons systeem. Inflatie, de depreciatie van de koopkracht van ons geld.

[video]

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs