EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40761 tot 40765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Schäuble: schuldreductie wereldwijde taak

De Verenigde Staten en Japan moeten de verantwoordelijkheid over de wereldwijde economische stabiliteit met Europa delen door zich ook te richten op schuldreductie. 

Dat heeft de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble vrijdag gezegd aan de vooravond van een G20-top in Mexico-Stad.

''Duurzame groei kan niet worden gebouwd op een schuldenberg'', zei de minister, die bekend staat als een groot voorstander van begrotingsdiscipline.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Marc Faber weer koper van Europese aandelen

Positieve geluiden uit Europa zijn relatief zeldzaam, hoewel het een onmiskenbaar feit is dat de Europese beurzen in de afgelopen maanden een toch eerder hartverwarmende prestatie hebben neergezet.

Positieve geluiden uit Europa zijn relatief zeldzaam, hoewel het een onmiskenbaar feit is dat de Europese beurzen in de afgelopen maanden een toch eerder hartverwarmende prestatie hebben neergezet.

Veel analisten houden zich echter liever op de vlakte en durven de nek nog steeds niet uit te steken. Behalve dan Slim Beleggen, die al in September 2011 (!) positief werd voor Duitse aandelen. We bekeken de beurzen toen vanuit een meerjarige technisch aspect, wat ons geen windeieren heeft gelegd: de DAX index staat vandaag 2350 punten (+47%) hoger!

Ook de contraire goeroe Marc Faber wordt eindelijk positief over Europese aandelen. De Zwitserse beleggingsspecialist stak recent zijn nek uit en adviseert vandaag een aankoop voor Europese aandelen. Zijn filosofie is eigenlijk heel eenvoudig: de bezorgdheid over een break up van de Eurozone heeft nieuwe mogelijkheden geschapen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Industrie eurozone blijft krimpen

De bedrijvigheid in de industrie in de eurolanden is in oktober verder gedaald. Dat blijkt uit een tweede raming van de inkoopmanagersindex die onderzoeksbureau Markit vrijdag naar buiten heeft gebracht.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

15 jaar pensioen is genoeg

Het AOW- en pensioenvraagstuk is voortdurend het nieuws. Ook het nieuwe kabinet Rutte heeft weer een hoofdstuk toegevoegd aan dit verhaal. De maatregelen gaan steeds dezelfde kant op: langer doorwerken, hogere premies en lagere uitkeringen. Misschien moeten we voor een oplossing eens een andere variant bedenken, namelijk een tijdelijk pensioen.

Lees verder op binnenlandsbestuur.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Zilvermijnen breken uit

Soms moet je alleen maar luisteren als de markten je iets proberen te vertellen.

Soms moet je alleen maar luisteren als de markten je iets proberen te vertellen.

Ik heb deze grafiek al eens laten zien.

[grafiek]

Opmerkelijk toch hoe sterk de zilvermijnen erbij liggen? En kijk eens naar het volume eergisteren! Hier wordt flink geaccumuleerd!

Hier is nog ééntje: Pan American Silver. “Paas” voor de vrienden.

[grafiek]

Yep. Dat is een uitbraak.

[...]

Lees verder op Aandelen.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs