EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40781 tot 40785
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Massaontslagen bij Sharp

Elektronicaconcern Sharp gaat 10.966 werknemers ontslaan en verkoopt tevens bezittingen om zijn schulden af te lossen. Verder worden overzeese fabrieken afgestoten en vier binnenlandse verkoopkantoren worden in april volgend jaar geintegreerd. Een speciaal team gaat vanaf 1 oktober de saneringen begeleiden. Met de ingrepen hoopt men weer winstgevend te worden. Sharp gaat verder zijn werkzaamheden voor LCD televisies herzien, terwijl de activiteiten voor LCD schermen voor smartphones worden versterkt.

Lees verder op hd-technieuws.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Uitstel bezuinigingen Griekenland kost 13 tot 15 miljard

Griekenland heeft 13 tot 15 miljard euro extra nodig om een verlenging van 2 jaar te kunnen financieren bij het implementeren van de bezuinigingen.

De Europese belastingbetaler kan daarbij echter buiten schot blijven. Dat heeft de Griekse minister van Financiën Yannis Stournaras dinsdag gezegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

MARKET COMMENT: Wall Street opent vrijwel vlak

De Amerikaanse futures wijzen dinsdag op een vrijwel vlakke opening van Wall Street, in aanloop naar de publicatie van de S&P Case Shiller huizenprijzenindex om 15.00 uur. Gerekend wordt op een positief cijfer, waardoor de markt erop rekent dat de indices na publicatie van de data een opwaartse trend zullen laten zien. Daarnaast gaat de aandacht van de beleggers uit naar Caterpillar, nadat het concern maandag laat zijn winstverwachting voor 2015 neerwaarts bijstelde naar een nettowinst van $12 - $15 per aandeel, van de eerder voorziene $15 - $20 per aandeel. Om 14.00 uur publiceert The Conference Board cijfers over het Amerikaanse consumentenvertrouwen over september. Gerekend wordt op een stijging van de index naar 65,0 van 60,6 in augustus. Omstreeks 13.05 uur noteren de futures voor de Dow Jones Industrial Average 5 punten hoger, winnen de S&P 500 futures 0,40 punten en dalen de Nasdaq 100-futures 0,50 punten. (PBU)

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Rösler ziet gevaar in opkoopprogramma ECB

Het programma van de Europese Centrale Bank (ECB) voor het opkopen van staatsobligaties kan op de middellange termijn risico's met zich meebrengen. Het is daarom van belang dat strikte voorwaarden worden nageleefd. Dat zei de Duitse minister van Economische Zaken Philipp Rösler dinsdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Wat weet Amerika over Griekenland dat wij niet weten?

De Amerikaanse president Obama zet de Troika (ECB/EU/IMF) onder grote druk om de naar verluid dramatisch slechte cijfers omtrent de voortgang van het Griekse spaarprogramma tot na de Amerikaanse presidentsverkiezingen op 6 november geheim te houden. Obama vreest namelijk dat als voor die tijd duidelijk wordt dat Griekenland weer op een bankroet afstevent en opnieuw een miljardenbailout nodig heeft, de wereldeconomie grote klappen krijgt waardoor zijn herverkiezing in gevaar dreigt te komen

Officieel zijn de inspecteurs van de Troika het nog niet eens over de conclusies over de Griekse situatie, maar zowel een EU official als Duitse vertegenwoordigers bevestigden tegenover persbureau Reuters dat de publicatie van de voortgangsrapportage op dringend verzoek van de regering Obama wordt uitgesteld tot na de verkiezingen.

Lees verder op blogspot.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs