EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40801 tot 40805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Nikkei sluit licht hoger

De beurs in Tokio is maandag licht hoger gesloten. Beleggers stapten voorzichtig in de markt na de forse koersverliezen van vorige week. De stemming werd gesteund door overwegend positieve macrocijfers uit China. De Nikkei eindigde 0,5 procent hoger op 8577,93 punten.

Uit cijfers van de Chinese overheid bleek dat de inflatie in het land in september verder is afgezwakt tot 1,9 procent. De dalende inflatie geeft Peking meer ruimte om de economische groei te stimuleren. Ook bleek dat de uitvoer van de op een na grootste economie ter wereld vorige maand met 9,9 procent is gestegen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

'Lagere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal maandag waarschijnlijk lager openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met verliezen beginnen. Beleggers zullen zich deze week vooral richten opkwartaalcijfers uit het bedrijfsleven.

,,De AEX begint zo'n half punt lager ondanks goed nieuws uit China. De Chinese export nam vorige maand flink toe, maar de uitvoer naar Europa ging omlaag. Europa blijft het zorgenkindje en zit op de rand van een recessie. Het is vooral wachten op de Europese top aan het einde van de week. Ook worden donderdag nog de groeicijfers van de Chinese economie naar buiten gebracht", aldus marktanalist Ingrid Eltink van IGNetherlands.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Run op koophuizen vóór 2013?

Het jaar 2012 duurt nog ruim twee maanden. Nog steeds staan de plannen voor 2013 overeind om de hypotheekrenteaftrek te beperken voor nieuw gesloten hypotheken vanaf 2013.

Door de verplichting om vanaf 2013 een hypotheek af te sluiten met een annuïtaire aflossing, dreigen hypotheken vanaf volgend jaar moeilijker te verkrijgen te zijn en de maandlasten worden hoger. Door het uitblijven van een alternatief wordt in de media steeds meer benadrukt dat het verstandig is om nog in 2012 een huis te kopen.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

'Pensioenstelsel niet meer beste ter wereld'

Het Nederlandse pensioenstelsel staat bekend als het beste ter wereld, maar dat is niet langer zo. 

Het Nederlandse pensioenstelsel staat bekend als het beste ter wereld, maar dat is niet langer zo. 

Denemarken heeft de eerste plaats overgenomen en zet ons land op de tweede plek. Dat blijkt uit de wereldwijde pensioenindex van het adviesbureau Mercer dat maandag bekendgemaakt is.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Balans van het bezoek van Angela Merkel aan Athene

Twee miljoen euro heeft het blitzbezoek van Angela Merkel aan de Griekse belastingbetaler gekost. Maar heeft het bezoek van de bondskanselier nog iets opgeleverd voor Griekenland?

Twee miljoen euro heeft het blitzbezoek van Angela Merkel aan de Griekse belastingbetaler gekost. Maar heeft het bezoek van de bondskanselier nog iets opgeleverd voor Griekenland?

Misschien geen 100.000, maar zeker meer dan 25.000 "U bent ongewenst in Griekenland. A. Merkel dochter van Hitler. Loop naar de hel. 201 euro, mijn pensioen". Oproerpolitie houdt vrouw in wurggreep Agent 1236 - gekend als "killer" Politie gebruikt vrouw als schild - foto Nikolas Georgiou Politiegeweld in Griekenland Nog meer politiegeweld in Griekenland Balans Het Vierde Rijk Politiegeweld Nieuwe staking en betoging

Lees verder op dewereldmorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs