EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40826 tot 40830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Angst slaat toe op Damrak

De AEX-index stond om kwart over vier 2,2% lager op 327,1 punten. De beursgraadmeter beleefde daarmee de grootste terugval sinds begin april. De Midkap-index ging 1,4% omlaag tot 524,2 punten.

De overige Europese beurzen werden ook overspoeld met verkooporders. Frankfurt zakte 1,8%. Parijs moest 1,7% inleveren.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Kassa!

De Europese Commissie heeft een ruim een half miljard euro extra nodig van Nederland. Maar wat heeft Nederland voor Europa over?

De Europese Commissie heeft een ruim een half miljard euro extra nodig van Nederland. Maar wat heeft Nederland voor Europa over?

Gisteren vroeg de Europese Commissie plotseling aan Nederland om een extra bijdrage van een half miljard euro. Dat is een heleboel geld dacht ik meteen en met mij vele anderen. Maar ja, het is makkelijk wennen aan groot geld en dan ben ik inderdaad cynisch. Opvallend was dat het verzoek eigenlijk meer een diplomatiek verwoorde smeekbede was. Want Brussel heeft geld nodig. Veel geld. Nog maar kort geleden werd een Europese begroting ingediend die ruim 6% hoger lag dan een jaar daarvoor. In wat voor wereld leeft de Europese Commissie?

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

De kracht van het Nederlandse pensioenstelsel

Nederland heeft een goed pensioenstelsel. Uit een vergelijkend onderzoek van het internationale bureau Mercer komt het Nederlandse pensioenstelsel als beste uit de bus. Dat komt onder meer doordat negen van de tien werknemers pensioen opbouwen. We zijn dus met velen! Bovendien zijn Nederlanders een spaarzaam volk.

Op de tweede en derde plaats van de lijst van beste pensioenstelsels staan Zwitserland en Zweden. Zweden was vorig jaar ook al derde; Zwitserland deed dit jaar voor het eerst mee in de vergelijking.

Lees verder op nubijlage.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Al het goud in de wereld (INFOGRAPHIC)

Er vlamde zonet een geweldige infograhic voorbij op de Slim Beleggen Twitter (volg ons HIER) die in beeld brengt hoeveel goud er bovengronds aanwezig is.

Er vlamde zonet een geweldige infograhic voorbij op de Slim Beleggen Twitter (volg ons HIER) die in beeld brengt hoeveel goud er bovengronds aanwezig is.

Een kubus van 20 x 20 x 20 meter is de totale goudhoeveelheid die vandaag wordt verhandeld onder juweliers, centrale banken, beleggers en fabrikanten over de hele wereld!

Zo begrijpt u ook meteen waarom een ounce goud over de tafel gaat voor 1320 euro. Dat is zelfs nog te goedkoop, als we de onderstaande kubus nogmaals bekijken…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

EU kampt met tekort van 9 miljard

Het gat in de Europese begroting voor dit jaar is bijna 9 miljard euro. Dat maakte Europees Commissaris Janusz Lewandowski (Begroting) dinsdag in het Europees Parlement in Straatsburg bekend.

Het leeuwendeel van het bedrag is bedoeld voor steun aan achtergestelde gebieden en agrarische ontwikkeling.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs