EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40831 tot 40835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

België moet 4,5 miljard euro extra besparen

België moet nog eens 4,5 miljard euro besparen: ruim 800 miljoen dit jaar en 3,7 miljard volgend jaar. Dat is nodig om aan de afspraken met de Europese Unie te voldoen.

Het kabinet-Di Rupo begon woensdag aan het overleg dat tot bezuinigingen en/of extra inkomsten moet leiden, meldden Belgische media.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Stiglitz: Griekenland en Spanje in depressie

Griekenland en Spanje zijn "in depressie, niet in recessie''. Dit zei econoom en oud-Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz. Hij bekritiseerde de harde bezuinigingsmaatregelen in deze landen die de economie in een neerwaartse spiraal brengen.

Stiglitz zei ook dat het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vorige week ,,een beetje te optimistisch'' was in zijn prognose dat de economie van de eurozone in 2012 met 0,4 procent zal krimpen en volgend jaar met 0,2 procent zal stijgen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

10-jaars rente Spanje op laagste niveau sidns april

De rente op 10-jarige Spaanse staatsleningen is op de obligatiemarkten gedaald tot onder de 5,5 procent, het laagste niveau sinds april. De markten reageerden opgelucht dat kredietbeoordelaar Moody's de rating van Spanje niet naar rommelstatus heeft verlaagd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Chinees deel Griekse haven Pireaus bloeit in crisis

De doorvoer van het Chinese deel blijkt in 2 jaar meer dan verdubbeld te zijn naar 1 miljoen containers, zo blijkt uit een reportage van de New York Times.

De Chinese rederij Cosco wil met een investering van 388 miljard dollar de doorvoercapaciteit vergroten naar 3,7 miljoen containers waarmee Pireaus een van de grotere havens van de wereld wordt.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Wall Street begint lager

In New York zijn de beurzen woensdag overwegend lager begonnen. Positief nieuws over de Amerikaanse huizenmarkt werd overschaduwd door tegenvallende kwartaalberichten van technologiereuzen IBM en Intel.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs