Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 40866 tot 40870
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

Unilever verwacht terugkeer armoede in Europa

Unilever verwacht een terugkeer van de armoede in Nederland en past zijn strategie daarop aan. Dat heeft topman Jan Zijderveld van het Brits-Nederlandse consumentengoederenconcern gezegd in gesprek met Financial Times Deutschland.

Zijderveld neemt de crisis in Spanje als voorbeeld. "Als een Spanjaard nu gemiddeld 17 euro uitgeeft aan boodschappen, kan ik hem geen wasmiddel verkopen dat de helft van zijn budget kost."

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

Wat een week!

Wat een week voor de edelmetalen!

Goud steeg $58 per ounce … Zilver lapte er $2,88 bij … en platina schoot $88 hoger!

Het moest er eens van komen natuurlijk. Goud heeft trouwens ook de gewoonte om ergens in de zomer het startschot te geven voor een najaarsrally.

Ik hoor wel eens van beleggers dat ze pas willen kopen wanneer duidelijk is dat de trend gekeerd is.

Dat is niet mijn strategie. Ik koop liever de lows … en ik blijf kopen totdat de bodem bereikt is. Steeds in kleinere plukjes uiteraard.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

'60 miljard euro nodig voor Spaanse banken'

De Spaanse regering verwacht ongeveer 60 miljard euro aan hulpleningen nodig te hebben voor haar noodlijdende regionale banken. Dat stelde de Spaanse minister van Economische Zaken Luis de Guindos in een maandag gepubliceerd interview met de krant International Herald Tribune.

Bron: Haagen Invest
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

Beleggersblad "Haagen Invest"

Het meer dan 70 pagina's tellende september nummer van het maandelijkse beleggersblad HAAGEN INVEST dat binnenkort verschijnt, wordt u hierbij gratis aangeboden ! H.I. lezen betekent het kaf van het koren scheiden en alleen dat wat echt van belang is lezen. Elke maand ook minstens één performante tip ! Een mailtje naar [email protected] volstaat om dit bijzonder interessante nummer zonder enige verplichting via email te ontvangen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

AEX opent in mineur

De beurs in Amsterdam is maandag lager geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met kleine verliezen aan de nieuwe handelsweek. De stemming wordt gedomineerd door de aanhoudende onzekerheid over de mogelijke acties van de centrale banken. De omzetten op de beurzen zijn daarbij laag aangezien de beurs in Londen is gesloten.

De AEX-index in Amsterdam noteerde kort na de openingsbel 0,2 procent lager op 328,98 punten. De MidKap-index steeg 0,1 procent tot 504,58 punten. De beurzen in Parijs en Frankfurt verloren respectievelijk 0,4 en 0,2 procent.