EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4091 tot 4095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

De huidige concentratiekampen waar niemand het over heeft

Terwijl we hier jaarlijks de bevrijding vieren van de Duitse bezettingen, en de kinderen op school leren welke bizarre tijden zich hebben afgespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog, beseffen maar weinigen dat er nog steeds concentratiekampen bestaan waar 150.000 mensen een verschrikkelijk leven leiden.

Noord-Korea doet zich in de regulieren media voor als een voorspoedig en machtig land, maar wat de buitenwereld niet mag weten zijn de nu thans bestaande concentratiekampen waar schuldige en onschuldige mensen een ‘heropvoeding’ ondergaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

Turkse minister BuZa: Voortaan zijn wij degenen die Europa bevelen geven

‘Turkije is de wereldwijde gemeenschap van 2 miljard moslims’ - Dictator Erdogan: ‘Nederland is het nieuwe Nazisme, Europa is kruistocht tegen islam begonnen’ – Commentatoren in binnen- en buitenland suggereren dat rel Rutte-Erdogan in scene is gezet om verkiezingszege PVV te voorkomen

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

Alitalia schrapt 2.000 banen van grondpersoneel

Bij de Italiaanse luchtvaartmaatschappij Alitalia staan zeker 2.000 banen van grondpersoneel op de tocht, zo melden verschillende media.

De plannen zijn onderdeel van een grote reorganisatie bij de noodlijdende Italiaanse luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf maakte eerder bekend dat met 1 miljard euro aan bezuinigingen weer zwarte cijfers wil gaan schrijven.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

Terwijl Amerika’s geduld met Noord-Korea op raakt, loeien in Japan de sirenes

“Het Amerikaanse ‘strategische geduld’ met het regime in Pyongyang is opgebruikt en we bekijken een reeks mogelijkheden – militaire acties inbegrepen – tegen Noord-Korea.”

De bloedstollende uitspraak komt van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson. De voormalige baas van Exxon Mobil is op bezoek in Zuid-Korea en verdedigde er de installatie van het THAAD-anti-raketsysteem (Terminal High Altitude Area Defense), een Amerikaans raketschild waarmee in tijden van oorlog inkomende Noord-Koreaanse raketten kunnen worden onderschept. De ontplooiing van de THAAD is overigens zeer tegen de zin van China, dat de projectielen als een bedreiging ziet voor het eigen kernwapenarsenaal. Algemeen verwacht wordt dat Amerika China de zwarte piet inzake de problemen met Noord-Korea wil toeschuiven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 17 maart 2017

Nieuwe problemen voor Draghi

De nieuwe inflatiecijfers van Europa beloven niet veel goeds, ze blijven oplopen. BNR’s macro-econoom Kees de Kort ziet voor ECB-president Mario Draghi nieuwe problemen.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs