EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4091 tot 4095
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Amerikaanse warenhuisketen Macy's schrapt meer dan 10.000 banen

De Amerikaanse warenhuisketen Macy's gaat door de verrassend zwakke eindejaarsverkopen meer dan tienduizend banen schrappen. Dat heeft het bedrijf gisteren aangekondigd. Het aandeel van Macy's verloor nabeurs 10 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Amerikaans warenhuis Macy's schrapt 6.200 banen

Het Amerikaanse winkelbedrijf Macy's zet het mes in het personeelsbestand, nadat eindejaarsverkopen lager uitvielen dan verwacht.

Het bedrijf kondigde woensdag aan 6.200 banen te schrappen, wat neerkomt op 4 procent van het personeelsbestand. Daarbij verlaagde het bedrijf de winstverwachting voor 2016.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Waarde bitcoin breekt record

De koers van de bitcoin is naar een recordhoogte gestegen. EĂ©n bitcoin was vandaag 1140 dollar waard, meldt persbureau Bloomberg. Het oude record was 1137 dollar in november 2013.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Zwitsers houden van cash

Terwijl wereldwijd een tendens naar een cashloze economie en elektronische betalingen wordt opgemerkt, blijft Zwitserland opmerkelijk trouw aan geldbiljetten en munten.

Terwijl wereldwijd een tendens naar een cashloze economie en elektronische betalingen wordt opgemerkt, blijft Zwitserland opmerkelijk trouw aan geldbiljetten en munten.

Dat schrijft de Wall Street Journal. Ook voor omvangrijke transacties, zoals de aankoop van een auto, tonen vele Zwitsers nog altijd een voorkeur voor cash betalingen. De elektriciteitsrekening wordt eveneens vaak met contant geld in het postkantoor geregeld en zelfs op buitenlandse reizen hebben Zwitserse toeristen graag een voorraad contant geld bij zich.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Amerikaanse minister van Financien wil schuldenplafond afschaffen

Volgens Amerikaanse minister van Financiën, Jack Lew, moet het schuldenplafond zo snel mogelijk afgeschaft worden. De periodieke discussie over het verhogen van de schuldlimiet brengt volgens hem veel politieke onzekerheid en hoge kosten met zich mee, zo schrijft hij in een nieuw essay voor het wetenschappelijke tijdschrift van de universiteit van Harvard.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs