EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40901 tot 40905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Woningverkopen kelderen 31% in september

Het aantal verkochte woningen is in de maand september uitgekomen op 7143, een daling van bijna 31 procent ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Grieken voeren protesten op tegen nieuwe besparingen

De Griekse vakbonden voeren deze week hun protesten tegen het geplande nieuwe besparingsprogramma van 13,5 miljard euro op. Morgen en donderdag zullen de artsen er enkel nog noodgevallen behandelen. Op de radio- en televisiezenders zullen er morgen geen nieuwsberichten zijn, omdat ook de journalisten het werk neerleggen.

Donderdag vindt een 24 urenstaking plaats bij de ambtenaren, bank-, post- en spoorwegwerknemers. Er zal dan grote hinder zijn voor het verkeer, luchtverkeer en ferrydiensten, zo melden de twee grootste vakbondsverenigingen GSEE en ADEDY.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Overleg trojka Griekenland onderbroken

Het driemanschap dat in Griekenland bekijkt of de regering haar verplichtingen nakomt ten aanzien van crediteuren die te hulp schieten, de trojka, heeft dinsdag de gesprekken in Athene plotseling afgebroken. Het hoofd van de trojka, Poul Thomson van het IMF, stopte het gesprek met de Griekse minister van Financiën, Yiannis Vroutsis, voor ruggespraak met IMF-baas Christine Lagarde in Washington.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

EFSF leent tegen negatieve rente

Het tijdelijke Europese noodfonds EFSF heeft dinsdag 1,99 miljard euro opgehaald met de veiling van obligaties met een looptijd van 6 maanden. De rente was negatief, wat betekent dat investeerders geld toeleggen op de leningen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Peter Schiff: “Fiscal cliff dreigt veel meer schade aan te richten”

Naarmate de weken verstrijken, duikt het probleem van de ‘fiscal cliff’ in de U.S. steeds nadrukkelijker op de voorgrond op. De waarschuwing van het IMF liet daaromtrent weinig twijfels bestaan: “Growth would stall in 2013 with the full materialization of the (fiscal) cliff
”.

De groei van de economie in de VS kan dus in 2013 stilvallen tenzij er een oplossing komt. Vooraanstaande economen wereldwijd hebben al gewaarschuwd dat de economische problemen in de U.S. hoofdzakelijk binnenlandse problemen zijn en dus ook zo moeten aangepakt worden. Anders dreigt er een recessie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs