EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40906 tot 40910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Apple kan iPad Mini al op 23 oktober voorstellen

Het is officieel, we hebben nu een datum voor het nieuwe Apple-event. De erfgenamen van Steve Jobs zijn gastheer voor de wereldpers op 23 oktober. Verrassingen zijn altijd mogelijk, maar de algemene verwachting is dat de iPad Mini en de MacBook Pro zullen voorgesteld worden.

Het is officieel, we hebben nu een datum voor het nieuwe Apple-event. De erfgenamen van Steve Jobs zijn gastheer voor de wereldpers op 23 oktober. Verrassingen zijn altijd mogelijk, maar de algemene verwachting is dat de iPad Mini en de MacBook Pro zullen voorgesteld worden.

De afspraak is vastgelegd in het America Theatre in San José. De uitnodigingen spreken in ieder geval tot de verbeelding, we ontvingen een mail met de boodschap ‘we’ve got a little more to show you’. Een kleinere iPad zal Apple toelaten om beter te concurreren op de moeilijke tablet markt, waar het toch al drummen is geblazen.

Google, Microsoft, Apple en Samsung hebben alle vier een stuk van die markt veroverd maar Apple is marktleider en kan dat marktleiderschap nog versterken met een kleinere versie van de iPad. Wat de MacBook betreft: de markt rekent op een 13 inch-scherm, waar er nu een 15-inch scherm bestaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Veel meer Europa: Schauble komt met een gedurft plan voor de euro.

German Finance Minister Wolfgang Schäuble is determined to end the euro crisis once and for all. On Sunday he effectively ruled out a Greek bankruptcy, and is now proposing far-reaching reforms to stabilize the currency union. Under his plan, Brussels would be granted far greater powers over national budgets.

Wolfgang Schäuble knows that the quiet on the markets over the past few weeks has been deceptive and that the euro crisis could erupt again soon. After all, doubts remain about whether Greece can remain in the currency union in the long term. If it triggers a chain reaction, the entire euro project could collapse. In addition, the willingness of many euro-zone member states to eliminate the design defects of the common currency appears to be diminishing.

Lees verder op spiegel.de
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Crédit Agricole verkoopt Griekse bank voor 1 euro

Crédit Agricole verkoopt de Griekse bank Emporiki aan de eveneens Griekse financiële instelling Alpha Bank. Emporiki gaat van de hand voor een euro.

Crédit Agricole zal voor de afronding van de verkoop echter 2,85 miljard euro aan extra kapitaal in de bank steken, nadat het eerder al 2,3 miljard in de bank pompte. Crédit Agricole zal ook inschrijven op converteerbare obligaties van Alpha Bank ter waarde van 150 miljoen euro.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Nikkei sluit opnieuw flink hoger

De beurs in Tokio is woensdag opnieuw hoger gesloten. De hoop dat Spanje noodhulp zal aanvragen en sterke kwartaalcijfers van de Amerikaanse bank Goldman Sachs zorgden voor winsten onder de financiële fondsen. Een daling van de Japanse yen gaf de Japanse beurs een extra duwtje in de rug. De Nikkei eindigde 1,2 procent hoger op 8806,55 punten.

De handel werd gesteund door berichten dat de Japanse premier Yoshihiko Noda zijn ministers opdracht zal geven een pakket steunmaatregelen voor de economie op te stellen ter waarde van 1 biljoen yen (9,7 miljard euro).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Moody's degradeert Spanje niet tot 'junk'

Kredietbeoordelaar Moody's heeft rating van Spanje (Baa3) niet verlaagd, maar wel voorzien van een ''negatief vooruitzicht''. 

Dat maakte de financiële dienstverlener dinsdagavond laat bekend. Moody's kondigde in juni aan het oordeel over Spanje tegen het licht te houden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs