EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40946 tot 40950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Griekse MinFin ziet geen akkoord voor EU-top

AMSTERDAM (Dow Jones)--De gesprekken tussen Griekenland en de trojka van vertegenwoordigers van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de Europese Commissie (EC) en Europese Centrale Bank (ECB), over bezuinigingen en hervormingen die noodzakelijk zijn voor de uitbetaling van de volgende tranche aan financiele steun, lijken vastgelopen door een meningsverschil over de liberalisering van de arbeidsmarkt, blijkt maandag uit opmerkingen van de Griekse minister van financien, Yannis Stournaras.

Griekenland probeert voor de voor donderdag geplande EU-top de gesprekken met de trojka af te ronden over een plan voor belastingverhogingen en bezuinigingen ter waarde van EUR13,5 miljard, maar het lijkt op dit moment erg onwaarschijnlijk dat dit lukt, vanwege meningsverschillen tussen beide partijen, aldus Stournaras.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

EU-leiders richten zich op hervormingen eurozone

De Europese leiders zullen de voor later deze week geplande top wijden aan de toekomst van de eurozone, waarbij opties bekeken worden voor een eurozone begroting, en voor contracten waarmee landen zich verbinden aan economische hervormingen, zegt een functionaris van de Europese Unie maandag.

De 27 staatshoofden van de Europese lidstaten zullen vanaf donderdag bijeen zijn voor een tweedaagse top. Een conceptversie waar Dow Jones Newswires de handen op heeft weten te leggen toont dat de landen willen benadrukken dat zij toegewijd aan het herstellen van de groei en het aantal banen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Huizenkoper 18 procent duurder uit

Door de beperking van de hypotheekrenteaftrek vallen de maandlasten van een gemiddelde huizenkoper vanaf 1 januari volgend jaar achttien procent hoger uit. Dat blijkt uit een maandag gepubliceerd onderzoek van financieel adviesbureau Moneyview.

Op een hypotheek van tweehonderdduizend euro is een huizenbezitter die vanaf 1 januari een lening afsluit gemiddeld bijna 46 duizend euro meer kwijt aan rente en aflossing. Reden is dat vanaf dat moment alleen hypotheken die tenminste annuïtair worden afgelost nog in aanmerking komen voor renteaftrek. Op dit moment is de spaarhypotheek meestal de lucratiefste variant.

Lees verder op nd.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

BEL20 en AEX beginnen de week met licht hogere koersen

De beurzen in Brussel en Amsterdam hadden vandaag een redelijk positieve dag al werd bij het slot ongeveer de helft van de eerdere winst weggegeven. Na een half uur handel stonden de AEX index en de BEL20 vanochtend op +0,6% en +0,7%.

Een combinatie van wat afgenomen zorgen omtrent de Eurocrisis en positieve macrocijfers uit China en de Verenigde Staten zorgden voor een goede stemming op de beurs. Aandelen die vandaag minder goed presteerden waren de staalbedrijven zoals Aperam, ArcelorMittal en Nyrstar. Aan de andere kant stonden banken die het goed deden, zoals KBC Group, Ageas en ING.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

De rijkste man ter wereld koopt goud

De rijkste man ter wereld en de meest succesvolle zakenman ziet het wel zitten met goud. De Mexicaan Carlos Slim heeft een nieuwe deal gesloten ter waarde van $ 750 miljoen om de Ocampo goudmijn te kopen van AuRico Gold. Dit is de grootste gouddeal van een Mexicaans bedrijf en geeft een goede indicatie waar de rijkste man ter wereld zijn geld in wil steken.

Carlos Slim is de rijkste man ter wereld sinds 2010. Hij bezit een verscheidenheid aan bedrijven op het gebied van communicatie, technologie, retail, financiën, telecom,… noem maar op. Slim maakte vooral furore met América Móvil, wat hem naar de nummer 1 heeft gestuurd. Zijn persoonlijk vermogen wordt geschat op $ 69 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs