EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40976 tot 40980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

Goud voor de vierde week op rij in de min

Ook deze week is weer een teleurstellende week voor de goudmarkt. Voor de vierde week op rij dook de goudprijs naar beneden, waarbij het op het einde van de week bleef steken op een koers van 1716 dollar per troy ounce. Daarmee daalde de goudprijs met 10 dollar, oftewel een half procent. Vooral cijfers vanuit de Verenigde Staten zorgen ervoor dat investeerders niet in goud gaan zitten. Daarnaast is het ook weer wachten op actie van de FED om de economie nog verder op stoom te brengen.

Maar er is ook positief nieuws, door de dalende goudprijs is het goed mogelijk dat grote spelers op de markt zoals China en India binnenkort grote hoeveelheden goud gaan opkopen, mede door de gunstige prijs. Door de dan toenemende vraag naar het edelmetaal kan de goudprijs weleens gaan stijgen. Analisten verwachten echter dat we eerder de 1700 dollar in de gaten moeten houden dan de 1800 dollar grens.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

AEX-analyse

Met een range van grofweg 20 punten lijkt het speelveld voor de Amsterdamse beursgraadmeter gemarkeerd tussen de 320 en de 340 punten. Het zijn twee maanden geweest met relatief weinig paniek of echt noemenswaardig grote gebeurtenissen op de beurs. Op een uitschieter, van afgelopen week, na.

Op dit moment staat de AEX-index op de 329 punten en dat is eigenlijk precies in het midden van de bandbreedte. Het is tussen de 320 en de 340 punten een soort van niemandsland: zowel de stieren als de beren weten niet te domineren. Daar komt natuurlijk verandering in zodra de steun op de 320 punten of de weerstand op de 340 punten wordt doorbroken.

De grote vraag is natuurlijk: een opwaartse of een neerwaartse breuk? Wij geven op dit moment de voorkeur voor een opwaartse breuk. En daar zijn een paar redenen voor.

Lees verder op optieblog.nl
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

Thousands march in Madrid against government austerity measures (photos,video's)

Around three thousand off-duty police officers rallied outside the Interior Ministry in the Spanish capital to protest austerity measures and budget cuts that will see their Christmas bonuses hit the chopping block.

One in four Spaniards jobless as unemployment hits record high Eurozone crisis

Spain's unemployment rate has hit a record high of 25 per cent. The country is currently facing its worst jobless crisis since the 1970s.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012

Diesel en benzine tanken het goedkoopst in Luxemburg en Spanje

Luxemburg en Spanje zijn de goedkoopste landen om diesel en benzine te tanken. De Belgische benzinerijder kan daarnaast ook in Frankrijk besparen op brandstof.

In Nederland en vooral Italië zijn diesel en benzine dan weer duurder. Dat blijkt uit een onderzoek van mobiliteitsclub VAB, die de maximumprijzen van diesel en benzine aan de pompen langs Europese autosnelwegen op een rijtje zette.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: zaterdag 27 oktober 2012

Protesten tegen ontruimingen in Spanje

Iedere maand worden duizenden Spanjaarden uit hun huis gezet omdat ze de woonlasten niet meer kunnen betalen. Soms leidt dat tot solidariteitsacties, zoals deze week bij de uitzetting van een Marokkaans gezin in Malaga.

Iedere maand worden duizenden Spanjaarden uit hun huis gezet omdat ze de woonlasten niet meer kunnen betalen. Soms leidt dat tot solidariteitsacties, zoals deze week bij de uitzetting van een Marokkaans gezin in Malaga.

Duizenden gezinnen van immigranten en Spanjaarden zitten in dezelfde situatie. Alleen al tussen april en juni is een recordaantal van 29.275 ontruimingen uitgevoerd, volgens een rapport van de Algemene Raad van de Rechtspraak. Rechters hebben tussen 2007 en 2010 in totaal 271.570 huizen in beslag laten nemen vanwege wanbetalingen.

Lees verder op dewereldmorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs