EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 40981 tot 40985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Column Kees de Kort | Een heilloze weg

Heeft Christine Lagarde misschien naar Kees de Kort geluisterd? In elk geval deed ze dit weekend uitspraken die Kees op BNR al vaak genoeg heeft gedaan...

Heeft Christine Lagarde misschien naar Kees de Kort geluisterd? In elk geval deed ze dit weekend uitspraken die Kees op BNR al vaak genoeg heeft gedaan...

Kees de Kort: "Mevrouw Lagarde zegt: met bezuinigen alleen ga je het niet redden. Dat er wat moet gebeuren aan de uit de hand gelopen overheidsfinanciën, ziet het IMF ook wel, maar het belangrijkste is dat de betreffende economieën weer aan de praat worden geholpen. Meer banen en meer salaris, dat is de oplossing voor alle problemen. Met bezuinigen krijg je niet meer banen en niet meer salaris."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Spanje vraagt in november om noodhulp'

Dat zegt persbureau Reuters op basis van functionarissen binnen de eurozone. De Spaanse regering is aan het nadenken over de voorwaarden die zo'n reddingspakket met zich mee zou brengen en wil meer duidelijkheid over die voorwaarden verkrijgen.

"We zijn bezig, zetten stappen, bereiden het voor, en in november zullen de zaken duidelijk worden", laat een senior-functionaris die direct betrokken is in gesprekken over een mogelijke Spaanse hulpaanvraag weten. Op anonieme basis. "Ik heb er vertrouwen in dat de hulpaanvraag in november komt", zegt hij.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

NL Staat haalt miljarden op tegen negatieve rente

De Nederlandse Staat heeft maandag 2,09 miljard euro opgehaald met twee korte leningen tegen een negatieve rente, maakt het agentschap Generale Thesaurie van het ministerie van Financien bekend.

Een lening die aflost op 31 januari 2013 leverde EUR1,07 miljard op, tegen een rendement van -0,037%. Een lening tot 29 april volgend jaar bracht EUR1,02 miljard op, bij een yield van -0,021%.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Negatieve rendementen op bonds kunnen beurskoersen stuwen

Is er sprake van een gigantische zeepbel op de obligatiemarkten? Een definitieve uitspraak daaromtrent willen we niet doen, maar steeds meer analisten zijn er van overtuigd dat obligaties niet langer de vrijwel risicovrije investeringen zijn die ze in het verleden waren.

Op zoek naar veiligheid zijn veel investeerders richting bonds gevlucht, waardoor de koersen maar zijn blijven stijgen. Op obligaties waren indrukwekkende rendementen te realiseren tijdens de voorbije jaren. Maar mooie liedjes duren nooit lang, veel investeerders stappen over van obligaties naar aandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Beurzen hoger door Spanje

De Europese beurzen lieten maandag winsten zien. De stemming werd gesteund door de hoop op een spoedig hulpverzoek door Spanje en positieve Chinese macrocijfers. In Amsterdam schoot TomTom omhoog door overnamespeculatie.

,,De markt loopt weer wat op. Goede cijfers uit China en de verwachting dat Spanje noodsteun zal aanvragen, zorgen voor optimisme. Ook krijgt Griekenland waarschijnlijk meer tijd voor zijn begrotingsdoelstellingen. In de loop van de week zal de aandacht echter verschuiven naar de kwartaalcijfers van de bedrijven, en die zullen uiteindelijk de stemming gaan bepalen", aldus handelaar Cees Smit van Today's Beheer.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs