EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41006 tot 41010 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 14 oktober 2012

'Radar' over al dan niet realistisch pensioenoverzicht

Jaarlijks ontvangt u een pensioenoverzicht op de mat, bedoeld om een beeld te geven van wat u mag verwachten als u straks met pensioen gaat. Maar hoe realistisch zijn de bedragen op dit overzicht?

Valt de werkelijkheid vies tegen en rekenen we ons onterecht rijk en staan de risico's die we lopen wel goed op dit overzicht vermeld? 'Radar' bekijkt de werkelijkheid van het Uniforme Pensioen Overzicht.

Lees verder op tv-visie.be
Geplaatst op: zondag 14 oktober 2012

Global Noise takes on austerity: 'We are not going to be silent'

About 22 protesters were arrested in an “unpermitted” San Francisco march while police officers tried to disperse them for blocking traffic. Demonstrators wore black clothing, masks and threw rocks, paint and flares at police, injuring one officer.

Hundreds of police barricaded the New York Stock Exchange as Occupy Wall Street protesters swarmed the Financial District for the movement’s one-year anniversary, with over 180 reportedly arrested.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: zondag 14 oktober 2012

Hyperinflatie in Iran zorgt voor explosie Goud

Sinds Iran financieel in het nauw gedreven wordt door de Westerse wereld heeft het land te maken met hoge inflatie, zo niet hyperinflatie. In één week tijd verloor de Iraanse Rial 40% van zijn waarde. Goederen worden door de geldontwaarding met de dag duurder. Pogingen om de depreciatie van de valuta een halt toe te roepen lijken vooralsnog niets uit te halen. Terwijl regeringsofficials bekend hebben gemaakt 16 ‘valuta manipulatoren’ te hebben opgepakt en de Rial plotseling apprecieerde in officiële markten, is er op de zwarte markt nauwelijks iets veranderd.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: zondag 14 oktober 2012

Occupy Rome loopt uit op rellen

In de hele wereld zijn vandaag zogenoemde Occupy-protesten gehouden. Demonstranten voerden actie tegen de rollen van bankiers, politici en investeerders in de financiële crisis.

De manifestatie in Rome liep compleet uit de hand en ging gepaard met hevig geweld. Het protest ontaardde in een veldslag met de politie, waarbij zeker 70 mensen gewond zijn geraakt. Een aantal van hen is er slecht aan toe.

Honderden gemaskerde jongeren staken auto's en vuilcontainers in brand. Ook gooiden ze met stenen en flessen naar de politie. Ruiten van bankgebouwen sneuvelden.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: zondag 14 oktober 2012

Vraagtekens Finland bij begroting eurozone

Finland heeft zijn bedenkingen bij het plan om een begroting voor de eurolanden op te tuigen naast de begroting voor de gehele Europese Unie. Dat zei premier Jyrki Katainen zondag.

,,Het voorstel is nog verre van compleet en we hebben er nog veel vragen over'', stelde Katainen in een interview met radiostation YLE.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs