EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41036 tot 41040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Beurzen boeken kleine winsten

Op de Europese beurzen werden woensdag kleine winsten geboekt. Opluchting dat de Spaanse kredietwaardering niet werd verlaagd naar rommelstatus bood enige ondersteuning aan de markt. Na de forse koerswinst van een dag eerder deden beleggers het wel wat rustiger aan. In Amsterdam werd ASML afgestraft na tegenvallende kwartaalcijfers.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,3 procent hoger op 334,56 punten. De MidKap-index won 0,1 procent tot 532,03 punten. De beurzen in Londen en Parijs stegen 0,5 en 0,1 procent. Frankfurt bleef onveranderd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Rijke landen kunnen veel meer doen voor mondiale welvaart

Rijke landen zoals de Verenigde Staten en Japan tonen vergeleken met andere ontwikkelde landen weinig engagement ten aanzien van ontwikkelingsgebieden. Denemarken en Nederland scoren goed. België staat op de dertiende plaats van een totaal van 27 ondervraagde rijke landen.

Hoe rijke landen zich gedragen, beïnvloedt in sterke mate het leven van hen die het met heel wat minder moeten stellen. Hoe ver hun engagement reikt ten aanzien van arme landen, wordt jaarlijks in kaart gebracht in de Commitment to Development Index (CDI). De index is deze week voor de tiende keer gepresenteerd door de Amerikaanse denktank Centrum voor Globale Ontwikkeling (Center for Global Development of CGD).

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

'Gemengde opening Wall Street'

In New York zullen de beurzen woensdag naar verwachting gemengd openen. Positief nieuws over de Amerikaanse huizenmarkt en meevallende kwartaalcijfers van Bank of America zorgen voor enig optimisme. Tegenvallende resultaten van IBM en teleurstellende vooruitzichten van Intel zetten de technologiebeurs Nasdaq echter onder druk.

Op macro-economisch vlak bleek voorbeurs dat het aantal in aanbouw genomen huizen in de Verenigde Staten in september in het hoogste tempo is toegenomen sinds juli 2008. Ook nam het aantal afgegeven bouwvergunningen vorige maand flink toe. In september werd een begin gemaakt met de bouw van 872.000 woningen, een stijging van 15 procent ten opzichte van de 758.000 stuks in augustus. Economen hadden gerekend op 770.000 woningen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Steeds meer Spaanse immigranten verlaten het land vanwege de zware economische crisis.

This entry was posted on 17 oktober 2012, in Nederlanders in het buitenland and tagged crisis, immigranten, spanje. Bookmark the permalink. Een reactie plaatsen

In de eerste negen maanden van het jaar emigreerden er bijna 55.000 Spanjaarden, of 21,6 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar, aldus het Spaans instituut voor de statistiek.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Herstel huizenmarkt VS komt van de grond

Een opsteker voor de Amerikaanse huizenmarkt. Het aantal in aanbouw genomen woningen in de VS is in september in het hoogste tempo toegenomen sinds juli 2008.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs