Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 4106 tot 4110
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Aziatische beurzen hard onderuit door toegenomen winkansen Trump

De aandelenbeurzen in Azië kleurden woensdag donkerrood. Beleggers reageerden zeer nerveus op de toegenomen kansen voor Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De toonaangevende Nikkei-index in Tokio schoot bijna 5 procent naar beneden, tot tussentijds 16.334,69 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Beurzen bereiden zich voor op ‘crashday’ naarmate Trump richting de overwinning racet

Het onmogelijke lijkt zich stilaan te voltrekken, Donald J Trump kan de 45e president van de Verenigde Staten worden. De race is bijzonder spannend maar de internationale beurzen bereiden zich al voor op een nieuw bloedbad.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

China kocht 4 ton goud in oktober

China heeft in oktober 4 ton goud opgekocht. In 2016 kocht de Centrale Bank van China in totaal......

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Intrinsiek stijgende goudprijs zal monetair systeem opblazen

Naarmate het gewicht van de “gouden handgrepen” van China effect beginnen te sorteren zullen de papieren transacties op de COMEX opdrogen, zullen ‘da boyz’ (de banksters) zijn uitgespeeld, zal de goudprijs intrinsiek gaan stijgen waarmee het huidige monetaire systeem wordt opgeblazen. De rapen blijken dan vooral gaar voor landen met een te geringe of geen goudvoorraad. Daarentegen zullen grondstoffenlanden als Canada en Australië met eveneens veel edelmetaal in de bodem stellig overleven. Wat ons eigen landje betreft, zullen we met de 600 ton goud ...

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Wat is de rol van centrale banken in het digitale tijdperk?

Vrijdag 14 oktober 2016 werd voor de derde keer het evenement Reinvent.money georganiseerd door Paul Buitink. Het Event ging over de toekomst van geld en monetaire hervorming en er waren ruim 700 mensen aanwezig. Het werd dit jaar georganiseerd in samenwerking met Studium Generale, Stichting Full Reserve en Stichting Ons Geld. Goudvergelijken.nl was voor de derde keer op rij hoofdsponsor van het Evenement. Hieronder de eerste video: Defining the next step in the evolution of money. Wat is de rol van centrale banken in het digitale tijdperk?

[...]