EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41061 tot 41065 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Boodschappen doen in crisistijd

De Persgroep Advertising heeft met Newcom Research & Consultancy onderzoek gedaan naar winkelgedrag in crisistijd. Het Winkelonderzoek 2012 toont aan dat ons winkelgedrag wel degelijk verandert in tijden van crisis. Ook wanneer het boodschappenbudget niet kleiner is geworden, besteden consumenten hun geld op een andere manier. Er wordt bewuster boodschappen gedaan en consumenten kiezen vaker gezonde producten. Ruim 1.800 lezers van het AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool deden mee aan het Winkelonderzoek.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

"Eurocrisis is nog maar halverweg"

In Europa voelen we iets wat als de stilte voor de storm kan omschreven worden. Iedereen kijkt naar iedereen, het pessimisme is alom aanwezig en toch stijgen de beurskoersen op de West-Europese beurzen. Daar is één belangrijke reden voor: er is overvloedig geld beschikbaar.

In Europa voelen we iets wat als de stilte voor de storm kan omschreven worden. Iedereen kijkt naar iedereen, het pessimisme is alom aanwezig en toch stijgen de beurskoersen op de West-Europese beurzen. Daar is één belangrijke reden voor: er is overvloedig geld beschikbaar.

De Europese centrale bank heeft een bodem onder de markten gelegd door de ongelimiteerde aankoop van noodlijdende staatsobligaties van lidstaten aan te kopen. Een land in moeilijkheden hoeft maar te schreeuwen en het krijgt hulp, mits het aan een aantal welomschreven voorwaarden voldoet.

Roger Altman van Evercore Capital schrijft dat Spanje de dans niet zal kunnen ontspringen, de Spanjaarden zullen uiteindelijk gedwongen worden om het onvermijdelijke te accepteren. Maar daarmee is alle leed nog niet geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

72.367 mensen met betalingsproblemen hypotheek

Het aantal mensen met ernstige achterstanden met hun hypotheek loopt hard op, blijkt uit de hypotheekbarometer van het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Het FD schrijft er over vanmorgen.

Aan het eind van het jaar verwacht het BKR 76.000 mensen met betalingsachterstanden op hun hypotheken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Nikkei zet verliesreeks voort

De beurs in Tokio is vrijdag voor de vierde dag op rij lager gesloten. Zware koersverliezen van het Japanse mobieletelefoniebedrijf Softbank en retailer Fast Retailing wogen op de Japanse beurs. Daarnaast bleven beleggers voorzichtig in afwachting van Chinese handelsdata, die in het weekend bekend worden gemaakt.

De Nikkei eindigde 0,2 procent lager op 8534,12 punten. De Japanse hoofdgraadmeter verloor deze week 3,7 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

'Amsterdamse beurs opent lager'

De beurs in Amsterdam zal vrijdag naar verwachting lager openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met verliezen beginnen in navolging van de late terugval van de Amerikaanse beurzen. Daarnaast wordt gewacht op de kwartaalcijfers van de Amerikaanse banken JPMorgan Chase en Wells Fargo.

,,De AEX begint rond 1 punt lager. Er is weinig nieuws. De IMF-vergadering is begonnen en men doet er alles aan om het te laten lijken dat de probleemlanden zich aan de afspraken houden zodat ze nieuwe leningen kunnen krijgen. Daarnaast is het uitkijken naar de cijfers van Amerikaanse banken, die naar verwachting goede resultaten laten zien. Elders in het Amerikaanse bedrijfsleven gaat het minder goed gezien de waarschuwing van chipmaker AMD'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs