Nieuws / Artikelen met het woord

58155 artikelen gevonden. Artikel 41071 tot 41075
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Elliott Wave "Gouden Golf" zit op schema

Tijd voor nog eens een technische blik naar het plaatje bij goud en het ziet er voortreffelijk uit! De Elliot Wave ‘Gouden Golf‘ van Nick Laird (Sharelynx) zit perfect op schema.

De W4 van de grote Vijfde Golf is begonnen, van W4 (A) op 1532 dollar per ounce naar W4 (B) naar 3559 dollar per ounce.

Dit koersdoel staat volgens de theorie van Elliott Wave rond juni 2013 op de koersborden. We mogen ons dus aan forse opwaartse versnelling verwachten voor de goudprijs eens het record boven 1900 dollar wordt doorbroken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Amerikaanse fondsen keren Europa de rug toe

De onzekerheid over de uitkomst van Europa heeft ervoor gezorgd dat er het laatste jaar enorm veel geld uit Europese beleggingsfondsen is gevloeid. Bij een breakup zullen de gevolgen wereldwijd voelbaar zijn waarbij de val van Lehman Brothers klein bier zou zijn. De beleggingsfondsen zullen delen in de malaise.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Eurozone kijkt gevaarlijke week tegemoet

De Eurozone wordt deze week met tal van hinderpalen geconfronteerd. Wanneer die hinderpalen zonder kleerscheuren gerond kunnen worden zal de toekomst op het einde van de week er een stuk zonniger uitzien. Met name woensdag dreigt een dag van doorslaggevend belang te worden.

Op de eerste plaats trekken de Nederlanders dan naar de stembus om een nieuw parlement verkiezen en de uitslag van die verkiezingen staat allesbehalve vast. Buiten Europa is er woensdag ook de slotverklaring van de meeting van de Federal Reserve in de U.S., waar Quantitative Easing nogmaals centraal zal staan. Maar ook Duitsland loopt in de kijker.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Kopie van Moody's dreigt rating VS te verlagen

Kredietbeoordelaar Moody's dreigt de 'triple A'-kredietwaardering van de Verenigde Staten te verlagen.

De kredietbeoordelaar gaat daartoe over wanneer het Congres voor 2014 niet een begroting opstelt die leidt tot een geleidelijke verlaging van de schuldenlast van het land. Dat maakte de beoordelaar dinsdag bekend.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 september 2012

Wall Street opent in de plus

In New York zijn de Amerikaanse beurzen licht hoger geopend. Beleggers wachten op het Duitse Constitutionele Hof, dat woensdag beslist over het lot van het Europese noodfonds ESM.

Ook wordt uitgekeken naar de uitkomsten van de beleidsvergadering van de Federal Reserve op donderdag.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na de openingsbel 0,2 procent hoger op 13.275 punten. De brede S&P 500 klom 0,1 procent tot 1430 punten en technologiebeurs Nasdaq won 0,1 procent tot 3105 punten.