EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41076 tot 41080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Britse bouwproductie scherp gedaald

De Britse bouwproductie is in augustus met 11,6 procent gedaald in vergelijking met een jaar eerder. Dat maakte het Britse bureau voor de statistiek vrijdag bekend.

Op maandbasis was sprake van een krimp van de Britse bouwproductie met 0,9 procent. De malaise op de Britse bouwmarkt was een van de belangrijkste redenen voor de economische neergang in de eerste helft van dit jaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Wapenleveringen Saudi-Arabië en Qatar aan rebellen toegegeven

Iets wat we niet snel in de reguliere media zullen aantreffen... :

Iets wat we niet snel in de reguliere media zullen aantreffen... :

Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Toen wij op deze nieuwsblog met de Mediawerkgroep Syrië schreven over de aanwezigheid van criminele bendes en terroristen en nadien buitenlandse huurlingen bij het conflict in Syrië, werd dit massaal ontkend door politici en journalisten van de traditionele media. Inmiddels is het een algemeen aanvaard gegeven dat de vreedzame protesten in Daraa in maart 2011 al dadelijk werden overgenomen door criminele bendes, die chaos en instabiliteit in Syrië bewerkstelligden.

Zelfs VRT-journalist Rudi Vranckx moet zich in allerlei bochten wringen om te erkennen dat al-Qaida maanden na het uitbreken van de onrust reeds actief was in Syrië. Dit terwijl hij dat feit een jaar lang ontkende tot in zijn recentste boek.

[...]

Lees verder op Mediawerkgroepsyrie
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Tip: Twaalf tips om deze crisis te overleven

De euro is zijn waarde aan het verliezen! En ook de voorzitter van de Amerikaanse FED gaf recentelijk aan dat sparen geen zin meer heeft vanwege de inflatie. Alles wat je op je bankrekening zet, wordt in rap tempo minder waard. De Europese Centrale Bank overspoelt de markt met miljarden euro’s door de banken vol te pompen met geld dat niet bestaat. Hoe meer geld er in omloop wordt gebracht, hoe minder het geld waard wordt.  Het resultaalt is dat jouw en mijn spaarcenten vanzelf minder waard worden. En hoe minder je geld waard wordt, hoe meer er neergeteld moet worden voor alles wat je in de winkel koopt, gevolg: alles wordt duurder.  De inflatie is een tijdje geleden al ingezet en het ziet er naar uit dat er op dit moment in dit economisch klimaat geen houden meer aan is. Hoe overleef je deze inflatie? En hoe overleef je deze crisis? Met de volgende 12 tips bereid je je voor:

[...]

Lees verder op ZoalsJijWilt.nl
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

Zo inspireren groene denkers

Woensdag presenteerde Trouw ‘De Duurzame 100’: de meest spraakmakende groene koplopers van afgelopen jaar. Op de lijst staan mensen die groen doen combineren met inspirerende vergezichten. Ik interviewde de afgelopen maanden acht groene koplopers (waarvan Jan Rotmans, de oprichter van actie-organisatie Urgenda, in De Duurzame 100 staat) en vroeg hen naar hun drijfveren. Wat meteen opviel is dat groene denkers en doeners een heel specifiek werelbeeld hebben. Één met een groot respect voor de natuur, in combinatie met het idee onderdeel te zijn van een groter geheel. En dus dat de effecten van menselijk handelen niet bij onszelf ophouden.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: vrijdag 12 oktober 2012

IMF: Chinese economie blijft groeien

De Chinese economie groeit dit jaar en volgend jaar minder sterk dan eerder was voorzien. China zal een zogenoemde 'harde landing', waarbij de economische groei tot stilstand komt, echter vrijwel zeker weten te vermijden.

Dat heeft Azië-directeur Anoop Singh van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vrijdag gezegd. Het IMF voorspelt nu dat de Chinese economie dit jaar met 7,8 procent groeit en in 2013 met 8,2 procent. In juli was dat nog respectievelijk 8 en 8,5 procent.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs