EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41111 tot 41115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Fed comite-lid: QE3 zal economie niet helpen

Het nieuwe obligatie-opkoopplan van de Amerikaanse centrale bank, QE3, zal de economie in de Verenigde Staten waarschijnlijk niet de gewenste impuls geven en is slecht voor de geloofwaardigheid van de Federal Reserve, waarschuwt comite-lid en president van de Federal Reserve Bank of Philadelphia Charles Plosser dinsdag.

Plosser verklaart in een toespraak bij de CFA Society of Philadelphia dat hij bij de beleidsvergadering van de Fed medio september tegen de nieuwe ronde monetaire verruiming heeft gestemd. De centrale bank kondigde toen aan een nieuwe ronde van obligatie-opkopen te starten in de vorm van QE3, waarmee maandelijks voor $40 miljard aan door hypotheek gedekte effecten opgekocht worden op een zogenaamde 'open-ended' basis. Ook verklaarde de Fed de belangrijkste rentetarieven eind 2015 laag te houden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

“Obligaties worden een gevaarlijke investering”

Obligaties hebben maanden- zo niet jarenlang hoge toppen gescheerd, maar aan de periode van hoogconjunctuur op de obligatiemarkt lijkt een einde te zijn gekomen. Obligaties hebben het stadium bereikt dat ze veel te duur zijn tov andere assets zoals aandelen.

Bij Gramercy Capital Management is Joan Lappin momenteel CEO en deze vrouw heeft een uitgesproken visie op de obligatiemarkten. Volgens haar worden obligaties een gevaarlijke investering, wie nu nog instapt dreigt geen geld te winnen maar te verliezen.

Bedrijven plaatsen obligaties in razendsnel tempo

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

LIVE: Massa demonstraties in SPANJE

Heel veel boze Spanjaarden doen een poging om het Spaanse Congres in Madrid te omsingelen. En de politie die zwaar in de minderheid is. Er zouden zeker 25.000 mensen aanwezig zijn.

LIVE

Lees verder op Elpais.com
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Zilver dit jaar al op +17% !

Alle ogen zijn tegenwoordig gericht op goud en andere edelmetalen, terwijl ook juist zilver het in 2012 erg goed doet. De prijs van zilver is dit jaar met maar liefst 17 procent gestegen, en zit nog een periode van stijgingen aan te komen!

Alle ogen zijn tegenwoordig gericht op goud en andere edelmetalen, terwijl ook juist zilver het in 2012 erg goed doet. De prijs van zilver is dit jaar met maar liefst 17 procent gestegen, en zit nog een periode van stijgingen aan te komen!

Zilver begon 2012 met een koers van 28,78 dollar per troy ounce, maar heeft inmiddels een prijs bereikt van 33,73 dollar per troy ounce. Het hoogste punt voor zilver werd bereikt op 29 februari, toen de zilverprijs de dag afsloot op een prijs van meer dan 37 dollar per troy ounce! Mede door de economische crisis is de zilverprijs sterk opgelopen in 2012.

Lees verder op prijsvanzilver.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2012

Wall Street geeft winsten op

In New York gaven de graadmeters de winsten van eerder op de dag op en vielen in de middaghandel terug tot licht negatief terrein. Opmerkingen van de grote vermogensbeheerder BlackRock dat de rally van afgelopen weken ten einde loopt drukten de koersen. Eerder wisten de beurzen zich gesteund door positieve cijfers over de Amerikaanse economie en hoop op meer stimuleringsmaatregelen van de FederalReserve.

De Dow-Jonesindex noteerde in de middag 0,1 procent lager op 13.539 punten. De brede S&P 500 verloor 0,2 procent tot 1454 punten en technologiebeurs Nasdaq leverde eveneens 0,2 procent in tot 3153 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs