EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41116 tot 41120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Corné: Markt somber over kwartaalcijfers

De verwachtingen in de markt over de derdekwartaalcijfers zijn vrij somber.

De verwachtingen in de markt over de derdekwartaalcijfers zijn vrij somber.

Dat zegt Corné van Zeijl van SNS Asset Management tegen RTL Z. ‘’Er zijn relatief veel winstwaarschuwingen, de verwachtingen zijn ook al flink verlaagd en onder de huidige omstandigheden hoef je niet zoveel te verwachten. Daarbij zijn de marges al heel hoog, zodat de markt daar op een gegeven moment wel uit is.’’

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Recessie voor de VS? Vergeet het!

Tenminste, dat is de conclusie die we kunnen afleiden uit de recente ommezwaai van de Citigroup Economic Surprise index.

Tenminste, dat is de conclusie die we kunnen afleiden uit de recente ommezwaai van de Citigroup Economic Surprise index.

De index die de verwachtingen van de economische evolutie in de VS tracht in te schatten (met een redelijk goede trackrecord), geeft aan dat de donkere wolken boven de Amerikaanse economie stilaan wegtrekken.

Als we ons op de index mogen baseren, dan is een nieuwe recessie in de VS — waar vandaag vele economen vanuit gaan — feitelijk uitgesloten.

Geen onheil maar eerder een economische opklaring voor de Amerikanen. En dat is nog meer goed uit voor de huidige president Obama in de presidentsrace in de VS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

ESM treedt vandaag in werking

Of het een felicitatie waard is, wagen wij te betwijfelen, maar als eenvoudige ” belastingcontributabele” wordt onze mening ook niet gevraagd, waarbij het argument wel zal zijn, dat wij niet het vermogen hebben om deze belangrijke stap “vooruit” in de eenwording van de EU te kunnen beoordelen. Prima, wij laten dat inderdaad graag over aan  verpleegsters, HEMA verkoopsters, leraren L.O.  , FIOD inspecteurs, beroepsagitatoren,margarine verkopers en andere geleerde volksvertegenwoordigers in combinatie met een bevolking die door de MSM dom gehouden wordt en bovendien weinig of geen belangstelling heeft voor hetgeen zich om hen heen afspeelt. Hierin ligt dan ook het bewijs  dat je het in ons land ver kunt schoppen mits je opleiding maar omgekeerd evenredig is aan de functie die je bekleedt. En zo treedt deze onzalige en gevaarlijke constructie vandaag in werking, die  ongetwijfeld in Luxemburg  gevierd wordt  met een glaasje bubbels en is de vrijheid in Europa waarvoor zo velen hun leven gelaten hebben weer een stukje verder weggezakt.

Wij willen de week niet met sombere overpeinzingen beginnen, maar met het in kracht treden van de ESM , ofschoon  met de voorganger, het ESFS,  de eerste stappen al gezet waren,  worden die landen in Europa, waar met hard werken de economie wèl groeide overgeleverd aan de chantage van landen waar met name de politiek er maar een potje van gemaakt heeft. Want zonder nog eens in te gaan over de werkingswijze van het ESM ( u weet , alles wordt terugbetaald met rente, ofschoon er natuurlijk wel een klein risico is – maar dan zijn diegenen die dit zeggen reeds al lang weer verdwenen naar een andere lucratieve illusionistenbaan ) is één ding duidellijk, dit mechanisme heeft ten doel heel Europa te egaliseren onder het motto van solidariteit. Dat deze wens van de (Brusselse) politiek een utopie is en uiteindellijk leidt tot onrust, opstand en erger, dat heeft de geschiedenis inmiddels wel aangetoond. Je kunt veel van een volk verlangen, maar om krom te liggen of erger voor mensen waar je geen enige binding mee hebt, is slechts gegeven aan een zeer klein en bovendien met oogkleppen op rondlopend gedeelte van een bevolking. Echter door het volk dom te houden en hard te schreeuwen dat je het beste met je land voor hebt, zien politici telkens weer een kans om het ver te schoppen.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

"De VS hebben meer dan 60.000 miljard dollar aan toekomstige verplichtingen"

Bill Gross van Pimco heeft zich de afgelopen weken erg mondig opgesteld, zijn verklaringen zijn vooral in de Amerikaanse media veelvuldig aan bod gekomen. In Europa is Gross vooralsnog minder bekend, maar dat zal ongetwijfeld verandering in komen.

De visie van de hoofdstrateeg van Pimco is bekend: de VS (maar zeker de VS niet alleen) zijn verslaafd aan schulden. Schulden werken op dezelfde manier als amfetamines, veelvuldig gebruik doet de verslavingssymptomen alleen maar toenemen. Afkicken wordt extreem moeilijk, aldus Gross.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Turkse huis prijzen iedere jaar 10% duurder.

Traditionally, foreign buyers have focused on holiday homes along the country's Mediterranean and Aegean coasts.

Traditionally, foreign buyers have focused on holiday homes along the country's Mediterranean and Aegean coasts.

Erdinc Varlibas, chief executive of Varyap, told Reuters there are a number of reasons why this trend is changing and pointed to relaxed property laws in the country as one factor in the recent boom.

"Istanbul is becoming a second London for the Arab world," he claimed.

A revision to Turkish property laws has changed a rule that only allowed foreign investors from countries where Turkish nationals could buy real estate to purchase property in the country, making it easier for buyers to get on the ladder.

Lees verder op propertyshowrooms.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs