EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41136 tot 41140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

De Grote Depressie in tien grafieken

Op het Jesse's Café Americain blog werden onlangs tien afbeeldingen geplaatst die te maken hebben met de Grote Depressie. In de nasleep van de beurscrash van 1929 was er sprake van een deflatoire depressie, waarin de geldhoeveelheid kromp en vrijwel alle prijzen omlaag gingen. Onderstaande grafieken en tabellen brengen in beeld hoe groot deze crisis destijds was.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Faber: 'Zet u schrap voor een 20% correctie'

Marc Faber was te gast op CNBC om zijn visie op de markten en de economie te geven. Hij ziet de nabije toekomst somber in, want Faber verwacht een correctie van 20% voor traditionele aandelen in de VS.

De redenen zijn de barre technische condities van diverse indices, de slechte bedrijfsresultaten en de flauwe economische statistieken. De Fed helpt de markten niet meer, maar werkt ze juist tegen met hun huidige beleid, aldus Marc Faber.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

BREAKING: Troïka eist voor vrijdag ontslag van alle Griekse belastingcontroleurs!

Alle 2.235 Griekse belastingcontroleurs worden nog voor het einde van deze week ontslagen en vervangen door nieuwe. Alleen worden voor de nieuwkomers de regels veranderd, meldt Die Welt.

Alle 2.235 Griekse belastingcontroleurs worden nog voor het einde van deze week ontslagen en vervangen door nieuwe. Alleen worden voor de nieuwkomers de regels veranderd, meldt Die Welt.

Controleurs die geen geld binnenbrengen moeten na drie maanden ophoepelen. Contracten worden jaarlijks herbekeken en langer dan drie jaar kan sowieso niemand blijven. Dat zijn de nieuwe regels die door de ECB-EU-IMF troïka worden opgelegd in de strijd tegen de corruptie in het land.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Indiërs kopen opnieuw meer goud

De import van goud in India zal dit kwartaal voor de eerste keer in zes kwartalen stijgen. De stijging heeft vanzelfsprekend te maken met het feit dat de Indiƫrs meer goud kopen dankzij een daling van de prijzen. Met de feestdagen op komst is de vraag naar juwelen opnieuw toegenomen.

Bachhraj Bamalwa, voorzitter van de All India Gems & Jewellery Trade Federation, denkt dat de totale import van goud over het vierde kwartaal van dit jaar 200 ton zal bedragen, ten opzichte van 157 ton tijdens hetzelfde kwartaal van vorig jaar. De goudprijs in rupee is 3 % goedkoper geworden als gevolg van een koersdaling van de munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Spanje haalt 3,5 miljard op met leningen

Spanje heeft met de uitgifte van kortlopende staatsleningen 3,5 miljard euro opgehaald.

De rente op de obligaties van 3 maanden lag hoger dan een maand eerder, maar op de 6-maandsleningen ging de rente omlaag.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs