EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41176 tot 41180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2012

'AEX begint met verlies'

De beurs in Amsterdam zal woensdag naar verwachting met verlies beginnen. Ook de andere Europese beurzen zullen lager openen. Beleggers blijven bevreesd dat de bedrijfswinsten onder druk zullen staan door de verslechterde economische vooruitzichten.

,,De AEX begint ongeveer 1 punt lager. Het cijferseizoen komt langzaam op gang en de markt verwacht dat de resultaten tegen zullen vallen. Voor de rest zal het vandaag relatief rustig blijven. Italië komt later op de dag met een obligatieveiling en verder wordt uitgekeken naar het maandrapport van de ECB op donderdag'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Netherlands.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2012

Apple opnieuw aantrekkelijk na 10% correctie?

U mag opnieuw aandelen Apple kopen, zeg dat Jim Cramer het gezegd heeft. De beurskoers van Apple maakte gisterenavond nogal wat bokkensprongen. Ze opende lager, kwam tijdelijk weer boven water maar werd toch onder het slotniveau van de sessie voordien afgesloten.

Cramer wees er op dat Apple maar met 0,36 % corrigeerde, t.o.v. een corrigerende beweging van 1,5 % voor de Nasdaq. Voor hem is Apple een koopje voor de langere termijnbelegger. Die krijgt de kans om een aandeel te kopen aan 10x de winst en met een sterk product in huis.

Bijzonder attractief is natuurlijk dat Apple per aandeel 120 dollar cash heeft liggen. De iPhone 5 is een daverend succes, in 75 % van de winkels is geen exemplaar meer verkrijgbaar. Cramer verwacht ook veel van de mini-versie van de iPhone 5 die op de markt zou kunnen komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2012

Nikkei eindigt fors lager

De beurs in Tokio is woensdag stevig onderuit gegaan. De vrees dat de bedrijfsresultaten in het laatste kwartaal onder druk zullen staan door de zwakke wereldwijde economische groei bleef zorgen voor een negatieve stemming op de Japanse beurs. De Nikkei eindigde 2 procent lager op 8596,23 punten.

Vooral technologiebedrijven werden van de hand gedaan in navolging van de koersverliezen onder de Amerikaanse technologiebedrijven. Sony zakte 1,9 procent en Toshiba daalde 4,2 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2012

'VS en Japan moeten leren van eurocrisis'

''De belangrijkste les van de crisis in de eurozone voor de VS en Japan is dat het uitstellen van aanpassingen tot het moment dat spanningen op de markten zich voordoen, leidt tot financiële onrust en slechtere economische resultaten'', stelde IMF-directeur José Viñals.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2012

Olieprijs stijgt op spanningen in het Midden-Oosten

De olieprijs is dinsdag hoger gesloten, waarbij handelaren de pessimistische prognoses van de wereldwijde groei naast zich neerlegden, en de aandacht gevestigd hebben op de ontluikende spanningen in het Midden-Oosten.

De novemberfuture voor een vat ruwe olie sloot dinsdag op de New York Mercantile Exchange $3,06 hoger op $92,39.

Lees verder op beurs.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs