Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 41191 tot 41195
Bron: niburu.nl
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

De 10 minst geliefde bedrijven in de VS

Er zijn veel verschillende redenen te noemen waarom grote corporaties niet geliefd zijn bij klanten, medewerkers, aandeelhouders en belastingbetalers.

24/7 Wall St. nam een groot aantal corporaties onder de loep en stelde een top 10 samen van minst geliefde bedrijven.

Het onderzoeksbureau keek naast klanttevredenheid, klantenservice en de prijs van producten en diensten ook naar factoren als omzet, winstverwachting en productontwikkeling en -kwaliteit.

De 10 meest gehate bedrijven van 2011 zijn, in willekeurige volgorde:

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

Ook Wall Street wacht op centrale banken

Beleggers op Wall Street besloten, evenals hun collega's eerder op de dag in Europa, te wachten op signalen dat centrale banken gaan ingrijpen om de kwakkelende economie aan te jagen. De graadmeters boekten kleine winsten dankzij overnamenieuws.

Halverwege de handelsdag in New York stond de Dow-Jonesindex 0,1 procent hoger op 13.164,67 punten. De S&P 500-index ging 0,3 procent voooruit tot 1415,01 punten en Nasdaq koerste 0,3 procent hoger op 3079,95 punten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

Bundesbank nog steeds niet overstag

Duitsland blijft de belangrijkste factor in de eurocrisis op het moment. Mario Draghi van de Europese Centrale Bank heeft aangegeven Europese landen met schuldenproblemen te willen helpen, middels de aankoop van staatsobligaties. Jens Weidmann, de baas van de de centrale bank van Duitsland (de Deutsche Bundesbank), heeft in het Duitse weekblad Der Spiegel zijn ongenoegen hierover geuit. Volgens hem werkt de aankoop van obilgaties niet op lange termijn en lijkt deze aanpak te veel op geldcreatie, waardoor landen verslaafd raken aan de hulp van de ECB;

[...]

Bron: rt[z]
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

Fed-lid Evans: nu actie nodig voor ondersteuning economie VS

Charles Evans, president van de Federal Reserve Bank of Chicago, heeft maandag gezegd dat de Fed onmiddellijk actie moet ondernemen om de Amerikaanse economie te ondersteunen.

"Ik denk niet dat we een houding moeten hebben waarin we wachten op wat de volgende economische data brengen. We zijn de drempel voor aanvullende maatregelen inmiddels ruim gepasseerd, we moeten nu actie nemen", zei Evans tijdens een forum in Hong Kong.

[...]

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: maandag 27 augustus 2012

Bot tegen bot: 1 miljard verliezen in minder dan 100 milliseconden

It's quiet out there; too quiet. But if you were watching carefully this morning, everyone's favorite government-subsidized bank - Citigroup - flash-crashed to the tune of a $1.2bn market-cap loss in a fraction under 100 milliseconds. A 1.3% micro-crash on absolutely massive volume so perfectly visualized thanks to Nanex. When does this 'liquidity-providing' fiasco stop?