EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41191 tot 41195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Column Kees de Kort | I smell a rat

Het IMF loopt nooit voorop met het brengen van slecht nieuws. En ook nu ziet het fonds voor volgend jaar wel een lichte verbetering, áls er in Europa, de VS én Japan verstandige dingen gebeuren.

Het IMF loopt nooit voorop met het brengen van slecht nieuws. En ook nu ziet het fonds voor volgend jaar wel een lichte verbetering, áls er in Europa, de VS én Japan verstandige dingen gebeuren.

"Maar we weten allemaal dat er géén verstadnige dingen gebeuren in de VS, Europa en Japan, dus het IMF zegt eigenlijk met zoveel woorden: de groei gaat in 2013 heel veel lager zijn dan in 2012", zegt Kees de Kort. "We zijn nu al vier, vijf jaar met de crisis bezig en het gaat van kwaad naar erger. De kans dat de komende maanden iedereen bij zinnen komt is minimaal."

Uiteindelijk komt alles goed, houdt Kees de Kort hardnekkig vol. "Maar dan moet de druk blijkbaar nog veel hoger worden voordat politici bereid zijn te doen wat nodig is. De monetaire autoriteiten hebben hun bijdrage wel geleverd. Die hebben ervoor gezorgd dat er tijd gewonnen is en de politici hebben zich al die tijd achter de monetaire autoriteiten verscholen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Recessie Italië dieper dan gedacht

De Italiaanse economie is in het tweede kwartaal sterker gekrompen dan bij een eerdere raming werd gemeld. De recessie in Italië is daarmee nog dieper dan gedacht. Dat maakte het Italiaanse bureau voor de statistiek dinsdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Merkel voor 6 uurtjes in streng beveiligd Athene

Merkel brengt een bliksembezoek aan Griekenland. In de zes uur dat zij in Athene is spreekt ze met de Griekse regeringsleider Antonis Samaras en president Karolos Papoulias.

De komst van de bondskanselier kan echter op weinig goedkeuring rekenen van de meeste Grieken. Velen geven de Duitsers en in het bijzonder Merkel de schuld van de diepe economische misère waar het land in verkeert. De Griekse overheid moet bezuinigingen, hervormingen en lastenverzwaringen doorvoeren om in aanmerking te blijven komen voor noodleningen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Livestream protesten Griekenland Athene

Livestream protesten Griekenland Athene... Beelden zeggen meer dan woorden...

Lees verder op syntagma-live
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

DNB: buffers banken moeten verder omhoog

De kapitaalbuffers van Nederlandse banken moeten verder omhoog, zonder dat dit ten koste gaat van de kredietverlening aan met name kleine en middelgrote bedrijven. Dat betekent dat banken ook de komende jaren nauwelijks ruimte hebben om dividend uit te keren aan hun aandeelhouders.

Dat schrijft De Nederlandsche Bank (DNB) in zijn dinsdag gepubliceerde Overzicht Financiële Stabiliteit. De reserves van banken zijn de laatste tijd toegenomen in de aanloop naar strengere Europese regels die in 2018 van kracht worden. ,,Maar je moet buffers altijd bekijken ten opzichte van de risico's'', zei DNB-president Klaas Knot in een toelichting. ,,En er zijn forse risico's die het bankwezen kunnen raken.''

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs