EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4121 tot 4125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

Bitcoin tuimelt onder de $1000

De revolutionaire digitale ‘crypto munt’ de bitcoin heeft er een mooie rit opzitten, maar begint nu toch enkele zwakheden te vertonen. Bitcoin heeft in zijn korte historie al vaker voor hete vuren gestaan, en zullen ook in de toekomst nog voor veel hindernissen komen te staan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 maart 2017

IMF stelt belangrijke beslissing over steun Oekraïne uit

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft de beslissing over het verstrekken van financiële hulp aan Oekraïne uitgesteld in verband met een economische blokkade van rebellengebied aan de grens met Rusland. 

Dat lieten het IMF en de Oekraïense autoriteiten zondag weten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

'China zal zich inzetten voor vrijhandel'

China verzet zich tegen handelsprotectionisme en is voorstander van vrijhandel. Dat zegt de Chinese vicepremier Zhang Gaoli zondag.

China verzet zich tegen handelsprotectionisme en is voorstander van vrijhandel. Dat zegt de Chinese vicepremier Zhang Gaoli zondag.

Volgens Zhang moeten beleidsmakers het globaliseringsproces meer "inclusief" maken door de nadruk op gelijkheid te leggen. Zhang uitte tijdens een bijeenkomst in Peking zijn zorgen over het toenemende protectionisme. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

Wat gebeurt er met uw 100 euro belastinggeld?

Naar aanleiding van de begrotingscontrole die dit weekend start, onderzocht De Tijd wat er nu eigenlijk gebeurt met ons belastinggeld. De krant kwam tot de conclusie dat zowat de helft naar sociale bescherming gaat. Van elke 100 euro belastingen die door de overheiden worden geïnd, vloeit meer dan de helft naar pensioenen, gezondheidszorg, kinderbijslag, werkloosheids- en ziekte-uitkeringen en andere vormen van sociale bescherming.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 19 maart 2017

Spanning blijft te snijden tussen Trump en Merkel

Bondskanselier Merkel en president Trump hadden recent hun eerste overleg in het Witte Huis waarbij zoals gebruikelijk diverse onderwerpen werden aangesneden. Wat alvast duidelijk werd is de ijzige houding tussen beide landen waarbij Trump breekt met zijn voorgangers.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs