EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 4121 tot 4125
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

'Olieproductie OPEC en Rusland daalt sneller dan verwacht'

Rusland en oliekartel OPEC lopen voor op schema voor wat betreft het terugschroeven van de olieproductie. Dat zeggen ministers van de deelnemende landen dit weekend tijdens een overleg in Wenen.

Volgens Khalid Al-Falih, de Saudische minister van Energie en Industrie, hebben producenten al zo'n 1,5 miljoen vaten olie per dag van de markt gehaald, schrijft persbureau Bloomberg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

Rusland kocht 200 ton goud in 2016

Rusland heeft net als in 2015 een significante hoeveelheid goud aan haar goudreserves toegevoegd. De Russen kochten in 2016 het meeste goud op. China is de nummer 2 op de lijst. De centrale bank van China (PBOC) kocht in 2016 zo’n 60 ton goud op. De landen met de grootste goudreserves (Amerika, Duitsland, Italië en Frankrijk) hebben hun goudvoorraad afgelopen jaar gelijk gehouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

Opvallend: Theresa May wil Europese Unie verdedigen bij Trump

Uit een interview met The Financial Times blijkt dat de Britse premier Theresa May het eerste staatshoofd zal zijn die een bezoekje kan brengen aan de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. Opvallende vaststelling: de premier die een harde brexit wil leiden zal de Europese Unie bij Trump gaan verdedigen.

Uit het interview met de Britse krant blijkt dat Theresa May Donald Trump er zal proberen van te overtuigen dat een eengemaakt en stabiel Europa de beste oplossing is voor iedereen. Blijkbaar wil zij hier de stabiliteit voorop stellen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

'Meer banken moeten banen verplaatsen uit Londen na Brexit'

Ook de Amerikaanse banken Morgan Stanley en Citigroup hebben in kaart gebracht hoeveel banen er waarschijnlijk moeten worden verplaatst uit Londen na een Brits vertrek uit de Europese Unie.

Ook de Amerikaanse banken Morgan Stanley en Citigroup hebben in kaart gebracht hoeveel banen er waarschijnlijk moeten worden verplaatst uit Londen na een Brits vertrek uit de Europese Unie.

Bij Morgan Stanley moeten waarschijnlijk duizend banen worden verhuisd, zo meldt persbureau Reuters op basis van bronnen. De bank heeft nu zesduizend werknemers in Londen.

Citigroup, dat al meer activiteiten heeft in Dublin, verwacht honderd banen te verplaatsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

Dit doet president Trump met je geld

Sinds gisteren is Donald Trump officieel de 45ste president van de Verenigde Staten. Maar al sinds zijn verkiezing, nu twee en een halve maand geleden, beroert hij de financiële markten. Vooralsnog was de verkiezing van Trump een feest voor beleggers, maar wat betekent de machtigste man op aarde de komende maanden en jaren voor je geld?

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs