EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41201 tot 41205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

Japanse beurs sluit hoger

De beurs in Tokio is donderdag hoger gesloten. Beleggers stapten weer in de markt na de recente koersverliezen, die de Japanse beurs naar het laagste niveau in 4 weken tijd duwden. De stemming werd daarbij gesteund door meevallende Amerikaanse macrocijfers. De Nikkei eindigde 0,9 procent hoger op 8824,59 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

'Amsterdamse beurs begint hoger'

De beurs in Amsterdam zal donderdag naar verwachting met winst beginnen. Ook de andere Europese beurzen zullen hoger openen. Beleggers kijken vooral uit naar het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB), dat later op de dag bekend zal worden gemaakt.

,,De AEX begint ruim 1 punt hoger. De stemming wordt gesteund door hogere Amerikaanse openingsindicatoren, die positief reageren op de overwinning van het eerste verkiezingsdebat door Mitt Romney. Een overwinning van de Republikeinse presidentskandidaat wordt als positief gezien voor de aandelenmarkten. De ECB zal de uitkomsten van de beleidsvergadering bekendmaken. Er wordt geen actie verwacht van de centrale bank zolang Spanje geen formele steunaanvraag heeft ingediend", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

Economische crisis verziekt werksfeer

De economische malaise verziekt de sfeer op de werkvloer. Managers stellen zich zakelijker op en collega's bekijken elkaar met argusogen. Uit angst voor ontslag zouden bovendien minder mensen ongewenst gedrag durven aangeven, blijkt uit een enquĂȘte van de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen (LVV).

Van de driehonderd ondervraagde vertrouwenspersonen ziet driekwart dat het management de afgelopen tijd harder en zakelijker is geworden. "Het verbaast me dat de invloed van de economische crisis zo groot is", zegt LVV-voorzitter Anne de Ruiter.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

De val van de Dollar komt eraan !

Listen as Follow the Money Weekly Radio show host, Jerry Robinson, explains the shocking truth about the coming collapse of the U.S. Dollar. In this video, Jerry Robinson explains the Petrodollar System and how it's collapse will destroy the dollar through hyperinflation.

Jerry Robinson is a popular economist and best-selling author of the book "Bankruptcy of our Nation." You can learn more about him and his weekly radio show, Follow the Money Weekly, online at http://www.ftmdaily.com

Lees verder op youtube.com
Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

'Stop landopkoop in arme landen'

Oxfam Novib wil tijdelijk geen grote grondopkopen meer in ontwikkelingslanden. Rijke investeerders zoals de Wereldbank moeten even ophouden met de aankoop van veel vruchtbare landbouwgrond.

Oxfam Novib wil tijdelijk geen grote grondopkopen meer in ontwikkelingslanden. Rijke investeerders zoals de Wereldbank moeten even ophouden met de aankoop van veel vruchtbare landbouwgrond.

Twee derde van de aankopen zijn bedoeld voor voedselexport en leiden tot nog meer honger in de arme landen.

Investeerders kopen elke dag in ontwikkelingslanden een gebied dat bijna zo groot is als Rotterdam inclusief Europoort.

De voorbije 10 jaar gaat het om een oppervlakte van zes keer Duitsland, genoeg voor het voedsel van de 1 miljard mensen met honger. Dat staat in het rapport Our Land, Our Lives dat donderdag is uitgebracht door Oxfam Novib.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs