EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41216 tot 41220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Nikkei sluit in de min

De Nikkei eindigde 0,9 procent lager op 8870,16 punten. De Japanse beurs verloor daarmee deze week 2,6 procent.

De Japanse exportbedrijven werden van de hand gedaan door de vrees voor omzetverlies als gevolg van het voortslepende conflict met China over drie onbewoonde eilandjes.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Goldman Sachs wordt super-bullish voor grondstoffen

Zakenbank Goldman Sachs steekt het enthousiasme over de grondstoffensector niet onder stoelen of banken, commodities gaan volgens de specialisten van de bank in de komende 12 maanden beter presteren dan de andere asset klassen. Het moment lijkt dus rijp om in grondstoffen te investeren!

De S&P GSCI Enhanced Commodity Index kan in de analyse van Goldman Sachs over de komende 12 maanden een return van 18,2 % opleveren. De beste prestaties kunnen zijn weggelegd voor energie en voor industriële metalen, met olie als absolute uitschieter!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Nederlander ziet het somber in

71 procent van de Nederlanders vindt dat het de verkeerde kant op gaat met Nederland. Dat is hoog in vergelijking met eerdere metingen.

Zo dacht in het eerste kwartaal van 2011 nog maar 56 procent zo pessimistisch over Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Nikkei sluit in de min

De beurs in Tokio is vrijdag lager gesloten. De opluchting over de Spaanse begrotingsplannen werd in Japan tenietgedaan door een tegenvallend industriecijfer en de bezorgdheid over de eilandenruzie met China. De Nikkei eindigde 0,9 procent lager op 8870,16 punten. De Japanse beurs verloor daarmee deze week 2,6 procent.

De Japanse exportbedrijven werden van de hand gedaan door de vrees voor omzetverlies als gevolg van het voortslepende conflict met China over drie onbewoonde eilandjes. Daarnaast bleek dat de industriële productie in Japan in augustus sterker dan verwacht is afgenomen tot het laagste niveau van de afgelopen 15 maanden. De Japanse industrie heeft last van de dure yen, de aanhoudende economische problemen in Europa en de afname van de vraag uit China.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

'Amsterdamse beurs begint hoger'

De beurs in Amsterdam zal vrijdag naar verwachting met winst beginnen. Ook de andere Europese beurzen zullen hoger openen. Beleggers kijken vooral uit naar de uitkomsten van de stresstest van Spaanse banken.

,,De AEX opent 1 tot 2 punten hoger in navolging van de hogere koersen op Wall Street, waar de begroting van Spanje positief werd ontvangen. Het is ook de laatste handelsdag van september. Het is een zeer mooi kwartaal geweest voor de aandelenmarkten en men zal proberen om de winst zoveel mogelijk vast te houden. Verder zullen in de loop van de dag de resultaten van de stresstest van de Spaanse banken worden vrijgegeven'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs