EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41236 tot 41240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2012

Olieprijs omlaag na neerwaartse bijstelling Chinese economie

De olieprijs is maandag lager gesloten nadat de Wereldbank de vooruitzichten voor de Chinese economie neerwaarts bijstelde. Beleggers zijn al langere tijd bezorgd over de impact van de wereldwijde vertraging van de economische groei op de vraag naar olie en de nieuwe raming van de Wereldbank voedde die zorg maandag eens temeer.

De novemberfuture voor een vat ruwe olie sloot maandag op de New York Mercantile Exchange $0,55 lager op $89,33.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

PMI voorspelt sterkere daling Europees bbp

De PMI-indiciator (Purchasing Managers' Index – geeft een idee over de evolutie hoe de aankoopdirecteuren zich voelen. Onder de 50 suggereert een krimpende economie) is meestal een voorlopende indicator op de bbp-cijfers, zowel bij groei als bij krimp. Een sterk dalende Europese PMI wijst op verder contractie van het bbp.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

De tijdbom onder uw pensioen

"De babyboomers zullen 60.000 euro meer uit het systeem halen in de vorm van pensioenen en gezondheidszorg dan ze er hebben ingestopt. Terwijl het voor de jonge generaties net omgekeerd ligt." Dat staat te lezen in het boek De perfecte storm van de economen Koen Schoors en Gert Peersman van de Universiteit van Gent, dat maandag is voorgesteld.

'Indien we alle generaties in gelijke mate zouden willen laten bijdragen tot de sociale zekerheid, dan hebben we vandaag een vergrijzingsspaarpot van 1200 miljard euro nodig die we kunnen beleggen aan een rendement van 5 procent. In plaats daarvan hebben we een staatsschuld van ruim 375 miljard euro. 'Vroeger was alles beter' krijgt in het licht hiervan een cynische bijklank, schrijft een van de auteurs vandaag in een opiniebrijdrage.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Portugal ontvangt volgende tranche lening

Portugal krijgt een volgende tranche van 4,3 miljard euro uit de noodlening van 78 miljard euro.

Daartoe hebben de ministers van Financiën van de eurolanden maandag besloten in Luxemburg.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Peter Schiff: “Economische implosie nabij”

Peter Schiff liet er in een recente toespraak op een Ron Paul manifestatie geen misverstand over verstaan: Amerika wankelt op de rand van de afgrond, een economische implosie is nabij.

Schiff nam hiermee een aanloop naar de presidentsverkiezingen in de VS. Obama versus Romney, het is kiezen tussen de pest of de cholera, aldus Schiff. Toch beveelt hij Romney aan als de minste van twee kwaden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs