EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41246 tot 41250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Beurzen VS lager na slechte kwartaalcijfers

De aandelenkoersen op Wall Street gingen vrijdag stevig omlaag nadat enkele toonaangevende bedrijven met teleurstellende kwartaalcijfers waren gekomen. De resultaten van onder meer Microsoft en General Electric versterken de vrees dat de economische tegenwind het bedrijfsleven flink dwarszit.

Exact 25 jaar na de befaamde beurskrach op 'Black Monday' noteerde de leidende Dow-Jonesindex in de middaghandel 1,2 procent lager op 13.386,90 punten. De bredere S&P 500 ging 1,3 procent omlaag tot 1438,22 punten. De technologiegraadmeter Nasdaq verloor 1,9 procent en stond op 3014,20 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Frankrijk heft 75% belasting op topinkomens

PARIJS - Het Franse parlement heeft vrijdag besloten 75 procent inkomstenbelasting te heffen op inkomens van 1 miljoen euro of meer. Het is een van de hoogste tarieven ter wereld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Zink gaat een gouden tijd tegemoet

Hoewel op dit moment de pakhuizen voor zink overstromen door de opgestapelde inventarissen, en de prijzen redelijk laag staan, zijn marktspecialisten radeloos waar ze op de middellange termijn het metaal vandaan moeten halen.

Hoewel op dit moment de pakhuizen voor zink overstromen door de opgestapelde inventarissen, en de prijzen redelijk laag staan, zijn marktspecialisten radeloos waar ze op de middellange termijn het metaal vandaan moeten halen.

Scotiabank, een van de grote Canadese grondstoffenspecialisten, gelooft dat we op termijn in zink een hausse tegemoet gaan, die ingeleid wordt door het afknijpen aan de aanbodkant en het achterblijven van productie uit nieuwe mijnen. Een aantal grote mijnen, Brunswick 12 in Canada, Century in Australië, en Lisheen in Ierland, zijn binnen een paar jaar uitgeput. Daartegenover staat dat er weinig nieuwe projecten in die periode tot productie zullen komen, en de grote mijnbouwers besteden op dit moment weinig aandacht aan pogingen om hun bestaande mijnen uit te breiden. Van de grote westerse mijnbouwers doet er geen enkele significante investeringen in zink.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Duitse bunds sluiten hoger

De Duitse bunds zijn vrijdag met winst gesloten, nadat de Europese aandelenmarkten wegzakten, doordat de Amerikaanse beurzen terrein verloren door tegenvallende bedrijfscijfers en het risicosentiment dus omsloeg. De Duitse bunds wisten daardoor te herstellen van het laagste punt in een maand.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Kleine ondernemers stellen massaal hun pensioen uit

Vier op de tien oudere eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven hebben hun pensioen door de financiële crisis moeten uitstellen. Dat is de conclusie van een wereldwijde enquête van het software-bedrijf Sellability Score, gespecialiseerd in cloud-oplossingen, bij meer dan duizend vijftigplussers die aan het hoofd van een kleinere onderneming staan. Oudere ondernemers stellen volgens de onderzoekers hun pensioen uit in de hoop dat de omstandigheden voor een verkoop op termijn opnieuw zullen verbeteren. Ongeveer 90 procent van de ondervraagden leidde een bedrijf met een jaaromzet van minder dan 10 miljoen pond.

[...]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs