EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41271 tot 41275 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Griekenland nog 2 jaar onder toezicht

Het euroland Griekenland zal waarschijnlijk nog 2 jaar onder direct toezicht van de zogenoemde trojka van internationale geldschieters moeten staan. Dat zei de leider van de speciale werkgroep Griekenland van de Europese Commissie, Horst Reichenbach, maandag in Brussel.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Permanente noodfonds is een feit

Het permanente noodfonds ESM voor in problemen geraakte eurolanden is een feit. Maandag hield het bestuur van het fonds, dat bestaat uit de ministers van Financiën van de 17 eurolanden, een eerste vergadering. Namens Nederland schoot Jan Kees de Jager, weliswaar verlaat, aan.

Jean-Claude Juncker, de Luxemburgse premier en de voorzitter van de vergaderingen van de ministers van Financiën van de eurolanden, sprak na afloop van ,,een historische mijlpaal in de vormgeving van de toekomst van de monetaire unie''.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

ESM krijgt AAA-rating van Fitch

Fitch Ratings hanteert voor het maandag in werking getreden permanente noodfonds ESM het hoogst mogelijke kredietwaardigheidsoordeel (AAA). De vooruitzichten voor het ESM zijn 'stabiel'. Dat maakte de kredietbeoordelaar maandag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Bank of Scotland verlaagt spaarrente flink

De hoogte van de variabele rente op de internet spaarrekening van de Bank of Scotland wordt met ingang 9 oktober flink verlaagd. Dit komt volgens de spaarbank onder andere door de ontwikkelingen op de geld- en kapitaalmarkt. Bijvoorbeeld door ingrijpen van de Europese Centrale Bank zijn geld- en kapitaalmarktrentes fors gedaald de afgelopen maanden.

Lees verder op zeernuttig.com
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Wall Street opent lager

De Dow-Jonesindex noteerde kort na de openingsbel 0,3 procent lager op 13.564 punten. De brede S&P 500 daalde 0,4 procent tot 1455 punten en technologiebeurs Nasdaq verloor 0,6 procent tot 3118 punten.

Alcoa daalde 0,9 procent. De Amerikaanse aluminiumproducent opent dinsdag nabeurs het nieuwe kwartaalcijferseizoen. Verwacht wordt dat het concern de afgelopen periode quitte heeft gedraaid, waar het een jaar eerder nog winst boekte.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs