EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41276 tot 41280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Superbacterie produceert goud

Als algen worden ingezet voor de productie van biobrandstof, zou een superbacterie dan wellicht goud kunnen produceren?

Als algen worden ingezet voor de productie van biobrandstof, zou een superbacterie dan wellicht goud kunnen produceren?

Het is niet langer onmogelijk. Wetenschappers van de Universiteit van Michigan hebben namelijk ontdekt hoe ze een bacterie 24-karaats goud kunnen laten maken.

‘Het is microbiële alchemie wat we doen - iets dat geen waarde heeft transformeren in een waardevol edelmetaal’, zegt professor Kazem Kashefi.

Lees verder op fondsnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Griekenland zet 7.000 politieagenten in voor zes uur durend bezoek van Merkel

Nooit sinds het bezoek aan Griekenland van president Bill Clinton in 1999 zijn de veiligheidsmaatregelen in en rond Athene groter geweest dan dinsdag voor het bezoek van de Duitse bondskanselier Angela Merkel aan haar ambtsgenoot Antonis Samaras. Verwacht wordt dat zo’n 7.000 politiemannen worden ingezet om onregelmatigheden te voorkomen.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Beurzen doen een stap terug, koersen AEX index en BEL20 dalen

Vanaf het begin van de nieuwe beursweek daalden de AEX index en de BEL20 als gevolg van de aanloop naar de derde kwartaalcijfers maar vooral vanwege somber nieuws uit Azië. Vanuit Azië kwam het nieuws dat de opkomende economieën minder hard zullen gaan groeien dan eerder door economen werd aangenomen. Volgens de Wereldbank zal de economische groei in de opkomende landen voorlopig lager blijven. Daarnaast was er op de beurzen teleurstelling dat de Chinese overheid voorlopig geen nieuwe stimuleringsmaatregelen zal gaan nemen. Dit komt waarschijnlijk door de komende wissel van het presidentschap.

Aluminiumgigant Alcoa zal morgen als één van de eerste grote bedrijven hun kwartaalcijfers gaan presenteren, later deze week zal ook de Amerikaanse bank J.P. Morgan Chase volgen. Aangezien diverse macrocijfers weinig steun geven om de beurzen verder te laten stijgen zal er inspiratie moeten komen uit de bedrijfscijfers. Over de derde kwartaalcijfers zijn analisten verdeeld, zowel positieve als negatieve verwachtingen worden gegeven. Dit geeft beleggers vooralsnog weinig houvast om een richting te kunnen kiezen om aandelen te kopen of te verkopen.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: maandag 8 oktober 2012

Woedende Grieken wachten Merkel op in Athene

Bondskanselier Angela Merkel van Duitsland reist dinsdag naar Athene om te overleggen met de leiders van het zorgenkindje van de eurozone.

Bondskanselier Angela Merkel van Duitsland reist dinsdag naar Athene om te overleggen met de leiders van het zorgenkindje van de eurozone.

Duizenden Griekse agenten zijn opgeroepen om haar te beschermen tegen woedende burgers, die Merkel zien als drijvende kracht achter keiharde bezuinigingen die sociaal zwakkeren zoals ouderen afknijpen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs