EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41291 tot 41295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

Corrupte Grieken wacht online schandpaal

Een Griekse website die verhalen over steekpenningen verzamelt, is bijzonder succesvol. De site wil de alomtegenwoordige corruptie in de Griekse maatschappij aanpakken.

Een Griekse website die verhalen over steekpenningen verzamelt, is bijzonder succesvol. De site wil de alomtegenwoordige corruptie in de Griekse maatschappij aanpakken.

Teleiakaipavla.gr, vrij vertaald 'Stop het. Punt', is de eerste Griekse website die een platform wil bieden voor verhalen over corruptie. Het is een enorm succes: na amper twee weken heeft de site 40.000 bezoekers getrokken. Die hebben hun verhaal gedaan over in totaal 68.000 euro aan steekpenningen.  

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

"Er hangt weer een beurscrash in de lucht"

Dat is de stellige mening van Marc Faber. Hij is niet gehaast om aandelen te kopen, maar eerder cash aan te houden. Enkel Chinese aandelen zijn momenteel interessant vanwege de aanstaande ‘bounce’ na de afstraffing.

De maatregelen van onze overheden en centrale banken kunnen niet anders dan grote problemen opleveren, aldus Faber. Beleggers moeten opletten om nu voluit te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

Griekse werkloosheid boven 25 procent

De nieuwste werkloosheidsdata uit Griekenland bevestigen de schrijnende beelden uit de Europese lidstaat. De gemiddelde werkloosheid zit inmiddels boven 25 procent en het ziet er niet meteen naar uit dat deze gaat afnemen.

De jeugdwerkloosheid is torenhoog op 54%. Toch kunnen we stellen dat top hier stilaan bereikt lijkt, gezien de lichte terugval.

Het probleem is echter dat de werkloosheid bij de generatie van 45 tot 65 jaar verder blijft oplopen. Dit is nog altijd het grootste deel van de beroepsbevolking in Griekenland.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

Bankensector fors gekrompen

De Nederlandse bankensector is sinds de kredietcrisis in omvang gekrompen van 5,5 naar 4,7 keer de Nederlandse economie, een daling van bijna 15 procent. Dat bericht De Nederlandsche Bank (DNB) donderdag.

Sinds 2007 is het bankwezen met name door de opsplitsing van ABN Amro kleiner geworden en veel sterker nationaal georiënteerd dan vijf jaar geleden, rapporteert DNB.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 oktober 2012

Goudvoorraad België stijgt naar EUR10 miljard

De waarde van de Belgische goudvoorraad is in september 2012 tot boven de €10 miljard gestegen. De Belgische Nationale Bank past iedere 3 maanden de goudprijs aan voor de berekening van de boekwaarde. De prijs van een kilo goud werd verhoogd van €40.125,- eind juni naar €44.235,- eind september. Dat komt neer op een winst van ongeveer 1 miljard euro.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs