EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
61
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41336 tot 41340
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

'Groei opkomende markten blijft afnemen'

De economische groei in de opkomende markten China, India en Rusland zal de komende kwartalen blijven vertragen. Ook de vooruitzichten voor de eurozone blijven zwak. Dat staat in een prognose die de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) donderdag heeft gegeven.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

“S&P 500 kan snel doorstijgen tot 1500″

De Standard & Poor’s Index is al gestegen tot nieuwe topniveaus voor de afgelopen jaren, maar op basis van technische analyse is een verdere stijging waarschijnlijk. Pas op hogere niveaus wacht nieuwe technische weerstand die mogelijk moeilijker te overwinnen is.

We legden het oor te luisteren bij Carter Worth, chief market technician bij Oppenheimer Asset Management, die allereerst opmerkt dat de beurzen meestal 5 tot 6 maanden vooruitlopen op de economische vooruitzichten. De beurs op Wall Street is dus niet zo pessimistisch wat de toekomst betreft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

Column Kees de Kort | Tijd als grootste vijand

De goedkeuring door het Duitse Constitutionele Hof heeft nauwelijks impact op de beurzen; er was al ingezet op goedkeuring. Maar: met dit ESM is geen enkel probleem opgelost, zegt Kees de Kort.

De goedkeuring door het Duitse Constitutionele Hof heeft nauwelijks impact op de beurzen; er was al ingezet op goedkeuring. Maar: met dit ESM is geen enkel probleem opgelost, zegt Kees de Kort.

"De problemen zitten in Spanje, Portugal en Italië, dus die moeten ook opgelost worden in Madrid, Lissabon en Rome. Zolang in die afzonderlijke landen geen maatregelen worden genomen om de arbeidsmarkt en de woningmarkt te hervormen, blijft het water naar de zee dragen", meent hij.  

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

China voor contrarians

Wordt het niet stilaan tijd om naar China te kijken?

Wordt het niet stilaan tijd om naar China te kijken?

Het land werd enkele jaren geleden nog opgevoerd als de nieuwe supermacht maar daar lijkt vandaag niet veel van over te blijven. De economische groei vertraagt ... de sociale onrust neemt toe ... en er loert een vastgoedbubbel om de hoek.

Het contrast met enkele jaren geleden is groot. Indertijd moest iedereen in China zitten. Vandaag moet je er weinig beleggers over spreken. Zelfs de Chinese belegger heeft de handdoek in de ring gegooid.

In 2007 openden Chinezen nog 1 miljoen beleggersrekeningen per week. Dit cijfer is momenteel onder de 100.000 gedoken. Je weet ondertussen al wel dat je moet kijken naar beleggingen als het sentiment slecht is.

Als iedereen negatief is, dan moet je kopen!

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: donderdag 13 september 2012

Slechts 3% van Zweedse aankopen met cash

De cashloze samenleving komt in Zweden steeds dichterbij. Voor transacties worden steeds minder fysieke biljetten en munten gebruikt. In slechts 3% van alle gevallen wordt nog cash gebruikt.

[video]

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs