EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41351 tot 41355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Citigroup zet zich schrap voor ‘Raging Bull’

Tobias Levkovich zet zich als strateeg voor Citigroup schrap voor een ‘Raging Bull Market’ volgend jaar. Hij verwacht met andere woorden dat de beurskoersen zullen gaan omhoog spuiten in 2013. Het staat volgens Levkovich als een paal boven water dat de S&P 500 dan een nieuwe piek zal optekenen.

Hij heeft als objectief voor de index 1.615 punten, maar dat objectief kan naargelang van de omstandigheden nog naar boven aangepast worden. Tussen haakjes: de all-time high van de S&P 500 ligt op 1.558 punten, of nog ruim 100 punten boven de stand van vandaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

'Werkloosheid loopt op'

Volgens het Economisch Bureau zal de Nederlandse economie in 2012 krimpen en in 2013 stagneren. Dit heeft tot gevolg dat de werkloosheid op zal lopen. Dat komt onder andere door het grotere aantal faillissementen.

Internationaal gezien is de werkloosheid in Nederland erg laag, maar zonder economische groei zal het aantal werklozen wel oplopen. In augustus bedroeg de werkloosheid 6,5 procent. In 2013 zal dit percentage zijn gestegen tot 7,2 procent. De stijging van de werkloosheid is al langer aan de gang. Volgens het Economisch Bureau is deze trend al in 2009 ingezet.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

"Fed heeft heroïsch werk geleverd, Bernanke verdient een pluimpje"

Roger Altman, stichter en CEO van Evercore Partners, geeft de centrale banken een schouderklopje. Die hebben goed werk geleverd, waarbij vooral de Fed een pluimpje verdient. De Federal Reserve is op grote schaal bonds gaan inkopen om de economische groei aan te zwengelen.

De manier zoals de Fed heeft gewerkt is volgens Altman een schoolvoorbeeld van hoe een financiële crisis moet aangepakt worden. De geschiedenis zal achteraf inzien dat de Fed heroïsch werk heeft geleverd, Ben Bernanke zal op economisch vlak zijn naam in de economieboeken verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Apple kan iPad Mini al op 23 oktober voorstellen

Het is officieel, we hebben nu een datum voor het nieuwe Apple-event. De erfgenamen van Steve Jobs zijn gastheer voor de wereldpers op 23 oktober. Verrassingen zijn altijd mogelijk, maar de algemene verwachting is dat de iPad Mini en de MacBook Pro zullen voorgesteld worden.

Het is officieel, we hebben nu een datum voor het nieuwe Apple-event. De erfgenamen van Steve Jobs zijn gastheer voor de wereldpers op 23 oktober. Verrassingen zijn altijd mogelijk, maar de algemene verwachting is dat de iPad Mini en de MacBook Pro zullen voorgesteld worden.

De afspraak is vastgelegd in het America Theatre in San José. De uitnodigingen spreken in ieder geval tot de verbeelding, we ontvingen een mail met de boodschap ‘we’ve got a little more to show you’. Een kleinere iPad zal Apple toelaten om beter te concurreren op de moeilijke tablet markt, waar het toch al drummen is geblazen.

Google, Microsoft, Apple en Samsung hebben alle vier een stuk van die markt veroverd maar Apple is marktleider en kan dat marktleiderschap nog versterken met een kleinere versie van de iPad. Wat de MacBook betreft: de markt rekent op een 13 inch-scherm, waar er nu een 15-inch scherm bestaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2012

Veel meer Europa: Schauble komt met een gedurft plan voor de euro.

German Finance Minister Wolfgang Schäuble is determined to end the euro crisis once and for all. On Sunday he effectively ruled out a Greek bankruptcy, and is now proposing far-reaching reforms to stabilize the currency union. Under his plan, Brussels would be granted far greater powers over national budgets.

Wolfgang Schäuble knows that the quiet on the markets over the past few weeks has been deceptive and that the euro crisis could erupt again soon. After all, doubts remain about whether Greece can remain in the currency union in the long term. If it triggers a chain reaction, the entire euro project could collapse. In addition, the willingness of many euro-zone member states to eliminate the design defects of the common currency appears to be diminishing.

Lees verder op spiegel.de
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs