EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 41361 tot 41365
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Beslissing Fed is 'game changer' voor goud

De recente beslissing van de Fed is voor Morgan Stanley een game changer voor het goud. Dat wordt volgens de zakenbank duidelijk aangetoond door de omvang en de kracht van de recente stijgingsfase bij het goud. De perceptie van de strategie van de Fed is helemaal veranderd.

De centrale bank van de U.S. zal obligaties blijven inkopen ‘zolang dat noodzakelijk is’. Daarmee heeft de Fed de nek wel heel ver uitgestoken. Wanneer de economie niet aantrekt, zal de Fed dus obligaties blijven inkopen. Of anders gezegd: de centrale bank kan lang bezig blijven.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Meer miljonairs in Europa door Nederland

Het aantal dollarmiljonairs in Europa is het afgelopen jaar gestegen. Er zijn nu 3,17 miljoen mensen in Europa die meer dan 1 miljoen dollar (765.000) te besteden hebben. Dat is 1,1 procent meer dan in 2010. De stijging komt vooral voor rekening van Nederland, Rusland en Zwitserland.

Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerd onderzoek van de Royal Bank of Canada en Capgemini. Hoeveel miljonairs Nederland telt, meldt het onderzoek niet.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

65.000 euro verdienen, zuinig leven ... en niet rondkomen. Only in Belgium?

Ik had gisteren een interessant gesprek met een vriend van me en hij verbaasde zich erover dat hij tegenwoordig niets meer kan sparen.

Ik had gisteren een interessant gesprek met een vriend van me en hij verbaasde zich erover dat hij tegenwoordig niets meer kan sparen.

Hij verdient 2.000 euro netto en was altijd in staat om een deel op zij te zetten. Dat lukt nu echter niet meer.

De mazouttank vullen, kost hem al een volledig maandloon. En er zijn ook de stijgende voedingsprijzen en de alsmaar hogere belastingen die een steeds grotere hap nemen uit zijn budget.

Hij vroeg zich af hoe dat kon.

Ik rekende hem voor dat die 2.000 euro netto zijn bedrijf jaarlijks ongeveer 65.000 euro kost. Dat is inclusief vakantiegeld en dertiende maand.

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

AEX opent hoger

De beurs in Amsterdam is hoger geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met winsten.

De beurs in Amsterdam is hoger geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met winsten.

Na twee verliesbeurten op rij lijken beleggers voorzichtig in de markt te stappen. De stemming wordt daarbij gesteund door extra steunmaatregelen van de Japanse centrale bank.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Strategische olievoorraden VS komen weer in beeld

De Amerikaanse regering houdt de evolutie van de olieprijzen nauwlettend in de gaten, zo liet een vertegenwoordiger van het Witte Huis gisteren weten. In het geval de prijzen te sterk doorstijgen, zou een deel van de strategische voorraden op de markt gebracht worden.

Waarnemers verwachten echter niet dat deze ingreep de olieprijzen zal kunnen afremmen. Eerdere pogingen om tussenbeide te komen op de oliemarkt kenden slechts een tijdelijk succes. Het gerucht over een mogelijk aanspreken van de oliereserves deed de olieprijs gisterenavond licht corrigeren.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs